Автор
Антония Дамянова

Парис Хилтън показа 5-месечната си дъщеря за първи път (Снимки)

Актрисата и модел Парис Хилтън показа дъщеря си за първи път. Звездата криеше момичето повече от 5 месеца.

Хотелската наследница сподели семейни фотографии, на които най-после се вижда и дъщеричката ѝ, която се роди през ноември миналата година.

Знаменитостта е кръстила бебето с необичайното име Лондон Мерилин Хилтън-Рум. Пред People Парис призна, че не е раждала и че детето е износено от сурогатна майка.

View post on Instagram
 

"Финикс и Лондон са всичко за мен. Аз съм най-щастливата жена на света. Омъжена съм за любовта на живота ми и имам прекрасно семейство. Ние сме най-добрият отбор и животът ми най-накрая е пълноценен", казва тя пред изданието.

За фотосесията за медията актрисата е облякла момиченцето в стилна розова рокля и голяма внушителна панделка. На кадрите до тях е и съпругът на Парис - бизнесменът Картър Реум. А също и техният едногодишен син - Феникс, който също е роден чрез сурогатна майка.

"Представям ви Лондон Мерилин Хилтън-Рийм. Откакто се помня, мечтая да имам дъщеря на име Лондон. Толкова съм благодарна, че е тук. Наистина ценя всеки миг, който прекарвам с нея. Заедно с Феникс, моите ангелчета ми показаха любов, която дори не подозирах, че може да проникне толкова дълбоко, преди да стана тяхна майка", написа Хилтън под снимката, на която е гушнала момиченцето в обятията си.

Припомняме, че името на сина си тя разкри през февруари, като сподели, че е избрала това име още преди 10 години.

Последователи питат Парис Хилтън: Къде е дъщеря ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Последователи питат Парис Хилтън: Къде е дъщеря ѝ

Автор Ива Петрова

Миналата година блондинката преживя болезнени моменти, след като публикува първата снимка на сина си Финикс. Някои от последователите ѝ отбелязаха, че главичката на детето е непропорционално голяма, като предположиха, че вероятно има някакъв здравословен проблем.

43-годишната Парис и съпругът ѝ, който е на същата възраст, се познават повече от десет години, но връзката им пламва през 2019 г. Двамата си казват "Да" през 2021 г.