Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци - бъдете внимателни, Везни - не се поддавайте на скуката

През този ден не трябва да изпълнявате големи и сложни задачи. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни дейности. Неподходящо за ново начало.

Овен – Вашите усилия заслужават достойна награда. Вие сте добри в работата си, така че очаквайте предложение или бонус от ръководството. Научете се да признавате, когато грешите и веднага ще ви олекне.

Телец – Днес вероятно ще се разкъсвате между две емоционални състояния. Ще имате желание да се скриете в себе си и същевременно напълно да се отдръпнете от света. Не правете усукани планове, за да заглушите малкия глас на емоционалната несигурност.

Близнаци – Бъдете внимателни, защото документите, които сте подписали по-рано, трябва да бъдат проверени отново. По този начин можете да предотвратите неприятни последици, които могат да възникнат по-късно.

Рак – Погледнете по-внимателно към връзката си, приятелите и близките си, защото те имат нужда от вашето внимание. Кажете им няколко мили думи, изслушайте ги или прекарайте време заедно. На финансово ниво импулсивността ви ще трябва да бъде канализирана.

Скъпи Близнаци, месец май обещава промени и нови преживявания
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, месец май обещава промени и нови преживявания

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Лъв – Ще продължите по пътя си, уверени в способността си да се възползвате от правилните възможности и наясно с плановете си напред. Не се изненадвайте, ако някои близък човек почука на вратата ви, за да ви помоли за съвет!

Дева – С лекота ще се справяте с всички трудности и ще решите всички въпроси, които ви тормозят от дълго време. Не прекалявайте, за да постигнете желаните резултати. Въпреки това не си струва да отстъпвате в името на исканията на другите.

Везни – Не се поддавайте на скуката. Добавете положителни събития към живота си, повишете вибрациите си, подобрете емоционалното си състояние, оцветете живота си в различни цветове и не се страхувайте да направите грешка в нещо. Но по отношение на сърдечните въпроси очаквайте някои промени.

Скорпион – Ако има нещо, което не можете да понасяте, това е усещането, че сте заседнали в ситуация, която не ви подхожда съвсем. Наясно сте, че някои неща трябва да се променят в ежедневието ви и че всяка промяна се случва с течение на времето.

Стрелец – В професионален план се надявате, че вашето участие и качеството на работата ви ще бъдат забелязани. Не разчитате на ничия помощ, за да постигнете целите си. Според вас късметът е състояние на ума.

Козирог – Както при повечето от вас, комфортът и сигурността са от съществено значение. За да постигнете това, ще трябва да разгърнете енергията си в дългосрочен план, но и да сте готови да поемате рискове, когато възникне възможност.

Водолей – Внезапното увеличаване на стреса на работното място може да доведе до усложнения, свързани със здравето като главоболие, хипертония. Може да чувствате, че любовта ви възлага твърде много отговорности, но трябва да бъдете търпеливи и толерантни, за да можете да преодолеете това временно раздразнение.

Риби – Когато става въпрос за вземане на решение, можете да бъдете разкъсвани между чувствата и разума си. Това е мистерия. Вслушвайте се в инстинктите си и в крайна сметка ще вземете правилното решение.