Автор
Антония Михайлова

Как изглежда днес красивата внучка на Жан-Пол Белмондо

Жан-Пол Белмондо е един от най-ярките и талантливи актьори на Франция, спечелил любовта на киноманите по целия свят благодарение на своя талант, чар, харизма и уникален стил на актьорско присъствие.

Роден е на 9 април през 1933 г. в Ньой сюр Сен, Франция. Отива си на 6 септември 2021 г. Баща му е скулптор, а майка му художничка. От детството си Жан-Пол е влюбен в спорта, особено в бокса, и мечтае кариерата на спортист. Въпреки това, след като завършва училище, той решава да опита късмета си на актьорското поприще и влиза в Консерваторията по драматични изкуства в Париж.

През 50-те години Жан-Пол Белмондо започва своята филмова кариера, участвайки в няколко филма, които му носят успех и световна слава. Изявява се в жанровете комедия, драма, екшън и трилър, оставяйки след себе си ярки и запомнящи се образи.

По-долу ще ви запознаем с някои детайли около семейството на тази легенда, както и с красивата му внучка, която според мнозина е лика-прилика с известния си дядо.

View post on Instagram
 

Жените на Белмондо

Жан-Пол се жени за танцьорката Елоди Константин през 1953 г. и двамата живеят заедно в продължение на 13 години. От брака им се раждат три деца - синът им Пол и дъщерите им Патриша и Флорънс.

На втори брак Белмондо се осмелява едва през 2002 г. Тогава той казва "Да" на балерината Нати Тардивел. Тя е с 32 години по-млада от избраника си, но разликата във възрастта притеснява малко хора. От нея Жан-Пол има една дъщеря - Стела Ева Анджелина. По това време идолът на френското кино е вече на 70 години.

Само 6 години по-късно двойката слага край на брака си заради любовната афера на Белмондо с белгийския модел Барбара Гандолфи. Връзката му с красавицата обаче не продължава дълго. Скоро актьорът научава, че тя тайно му е измъквала пари.

Децата на Белмондо

Патрисия Белмондо

Най-голямата дъщеря на Белмондо е родена през 1953 г., само няколко месеца след като родителите ѝ се вричат във вярност. Момичето решава да следва стъпките на баща си, свързвайки съдбата си с киното. Страстта ѝ обаче не е актьорския занаят, а писането на сценарии. За жалост съдбата на Патрисия завършва трагично. Преди да успее да създаде семейство, тя загива при пожар в апартамента си. По това време Патрисия е на 40 години.

Флоранс Белмондо

Средната дъщеря на актьора е родена през 1960 г. Тя никога не е харесвала публичността и не е давала интервюта. Флоранс свързва живота си с точните науки и се омъжва за учен. Двамата със съпруга ѝ се установяват в САЩ. От брака си имат три деца - Анабел, Кристофър и Николас. По-долу на снимките може да видите Флоранс с дъщеря ѝ Анабел.

View post on Instagram
 

Пол Белмондо

Синът на актьора тръгва по стъпките на баща си и постигна успех в това. Става известен френски артист - участва в повече от 10 филма. Пол се реализира и в спортната сфера. Още на 12-годишна възраст се научава да кара кола. Когато пораства, той става състезател от Формула 1. През 1990 г. Пол се жени за своя избраница на име Луана. От брака им се раждат три деца - Алесандро, Виктор и Джакомо.

Стела Ева Анджелина Белмондо

Стела Ева Анджелина Белмондо е родена през 2003 г. Когато навършва пет години, родителите ѝ вече са разведени. Заради дъщеря си звездните родители запазват приятелски отношения. Стела обожава баща си. Именно тя се грижи за него и го подкрепя в последните години от живота му. Майка й помогна на дъщеря си да избере професия. Стела започва да учи хореография. Тя не изключва възможността в бъдеще да стане актриса.

View post on Instagram
 
На този ден ни напусна Жан-Пол Белмондо
НОВИНИ
Автор Woman.bg

На този ден ни напусна Жан-Пол Белмондо

Автор Woman.bg

Красивата внучка Анабел Белмондо

Белмондо има много внуци, но най-известна от тях е детето на неговата дъщеря Флоранс - Анабел Белмондо. Родена е през 1988 г., израства в Калифорния, днес живее между Франция и САЩ. Има образование по изкуство и дизайн. Анабел е полиглот, завършила е журналистика, но в момента се изявява като модел.

Анабел Белмондо се снима във филми, телевизионни сериали и музикални клипове. Тя също се изявява на сцената и записва песни. Внучката на актьора си сътрудничи с известни режисьори, актьори и музиканти.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

До ден днешен 36-годишната Анабел продължава да се занимава с творческа дейност, а също така често посещава социални събития и участва в благотворителни проекти. Освен това се интересува от спорт и пътувания.

От Инстаграм профела на красивата дама пък научаваме, че отскоро тя вече е и майка на прекрасно очарователно момиченце.

View post on Instagram