Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите ще намерят решение на проблемите си, Козирозите ще са непобедени при едно условие

Период на обновление. Денят е подходящ за пасивен релакс с книга, разходки и общуване с любимите хора.

Овен – Добро време да се погрижите за висящите въпроси, които не ви позволяват да се успокоите. Благодарение на добрите аспекти на планетата Венера, любовта може да ви достави голямо удовлетворение.

Телец – Вашите инициативи са благословени от Космоса и ще можете да получите икономически ползи и признание. Време е да предприемете действия, за да постигнете това, което сте си поставили за цел. Ще се почувствате доволни от себе си.

Близнаци – Днес ще трябва да кажете какво мислите, за да ви олекне на душата. Покажете на всички, които ви дразнят, къде им е мястото. Предпочитайте индивидуалните задачи, защото ще сте много по-сръчни в изпълнението им.

Рак – Днес сте подложени на доста бурни влияния. Луната докосва вашите сърдечни струни и слабости. Ако има нещо, което ви интересува, поемете кормилото на живота си и оставете интуицията си да управлява.

Лъв – Днес може да сте склонни да виждате нещата като по-сложни, отколкото са в действителност... Не се тревожете излишно. Трябва да контролирате възходите и паденията на настроението и да се примирите със себе си и света.

Дева – Вие сте практични и лесно ще намерите решение на всички проблеми, с които ще се сблъскате на работното място. Останете фокусирани и се концентрирайте повече върху качеството, с което изпълнявате задачите, отколкото върху количеството.

Везни – Днешният ден ще запали искрата във вас и ще ви накара да се насладите на живота максимално. Най-накрая ще поставите щастието си на първо място. Не отказвайте на покани на приятели, ще се развеселите.

Скорпион – Пълнолунието ви съживява, засилва всички онези качества, които ви правят уникални и ви тласка да видите живота през филтъра на илюзията и фантазията. Обърнете внимание на всичко, което се случва около вас. Ако видите добра възможност, грабнете я.

Стрелец – Днес може да ви спънат от време на време, но вие винаги излизате напред. Трябва да направите някои промени в живота си, ако искате да постигнете това, което сте си поставили за цел, и обновяващата енергия на Пълнолунието ви тласка да направите стъпката.

Козирог – Никой не може да ви победи, ако сте упорити и неуморни! Разбира се, трябва да запазите малко свободно време за себе си и да намалите нивото на стреса си. Чрез приятел може да дойде нещо в живота ви, което да ви направи много щастливи.

Водолей – Днес ще гледате на света през розови очила и ще бъдете истински идеалисти. Всички ще ви харесват заради способността ви да виждате само доброто в хората, но често ще изглеждате наивни в очите на някои. Пазете се от манипулатори.

Риби – Можете да стигнете където искате, ако приемете, че съдбата ви зависи от вас и решенията, които вземате. Грижете се за енергията си, не я пилейте напразно, така ще можете да направите всичко. Пълнолунието подчертава вашата най-щедра и алтруистична страна

Супер самостоятелни: Това са трите зодии, които никога не молят за помощ
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Супер самостоятелни: Това са трите зодии, които никога не молят за помощ

Автор Теодор Муховски