Автор
Антония Михайлова

"Шарлийн се усмихва насила": След нови снимки на принцесата на Монако, феновете отново се тревожат за нея

Още когато бившата южноафриканска олимпийска шампионка отиде пред олтара, за да се врече във вярност на принц Алберт, очите ѝ се напълниха със сълзи - дали от щастие, или от предчувствие, че животът на принцеса няма да ѝ донесе онази радост, за която копнее всяко обикновено момиче, можем само да гадаем. Тогава гражданите на Монако я нарекоха "плачещата Шарлийн", припомнят от "Дейл мейл".

Факт е обаче, че това ново прозвище се оказа пророческо за принцесата. От този момент нататък Шарлийн рядко изглеждаше в добро настроение.

Безспорно винаги, когато изпълнява задълженията си като член на кралското семейство, тя се опитва да се усмихва. Но в повечето случаи усмивката ѝ изглежда толкова неестествена и пресилена, че се оказва почти невъзможно да се повярва в брачното щастие на Шарлийн, смятат фенове на принцесата.

View post on Instagram
 

Истината е, че бракът с принц Алберт се оказа за Шарлийн тежко изпитание. Всяка година излизат нови факти за владетеля на Монако, свързани с извънбрачните му връзки и незаконнородените му деца от тях. Мъжът има две извънбрачни деца, а европейските медии редовно пишат за финансовите му измами и новите му романси с модели и други красавици. Обяснимо защо на публични събития Шарлийн невинаги успява да сдържа емоциите си.

Нека да припомним, че едва наскоро принцесата се върна в двореца от дълго отсъствие. Блондинката беше на лечение в Южна Африка, след като получи опасна ушна инфекция по време на благотворителна мисия. Явно обаче принцесата се чувстваше далеч по-добре сред африканските тропици, отколкото в Монако.

View post on Instagram
 

Преди броени дни, заедно с принц Албер II и техните общи деца - Жак и Габриела, Шарлийн направи поредната си публична изява. На събитието тя носеше тъмносиньо дълго палто и черно поло.

Този път впечатление направи по-яркият грим на принцесата в акцент върху аленочервеното червило на устните ѝ. Въпреки свежото ѝ излчване и елегантна визия обаче, мнозина не останаха доволни от снимките и видяха зад усмивката ѝ известна пресиленост и дори таен копнеж да избяга от съпруга си.

Принц Албер призна, че сватбата му с Шарлийн е била истински ужас за нея
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Принц Албер призна, че сватбата му с Шарлийн е била истински ужас за нея

Автор Теодор Муховски
View post on Instagram