Автор
Ева Григорова

Щурецът Кирил Маричков е в болница, има ли опасност за него

Няма опасност за живота на рок легендата Кирил Маричков. Заради диагноза обострена дискова херния, той се върна от САЩ по спешност, където беше на турне, заедно с "Фондацията". Оказа се, че Маричков е пял със силни болки, които са се изострили и това наложило връщането му у нас.

View post on Instagram
 

След направените изследвания и прегледи се разбра, че състоянието му не е животозастрашаващо. Той ще остане под наблюдение в болница още няколко дни.

Новината за "Щуреца" съобщи първо Дони Векилов, който на Гергьовден съобщи на широката публика, че Маричков прекъсва своето турне с мегагрупата "Фондацията" отвъд океана поради инцидент.

"Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент. Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари се налага да се върне в България за лечение", съобщи Дони в социалките и добави: "Осигурихме му придружител и помощник за полетите и се надяваме всичко да бъде благоприятно! Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим".

View post on Instagram
 

Звездите на българската музика веднага изпратиха пожелания за подобряване не състоянието на фронтмена на обичната от поколения група. "Много се разтревожих, като прочетох новината. Ние сме близки приятели с Кирил. Моля се само да не го боли нищо, моля се на Господ да е с него, пожелавам да е благословен и бързо, бързо, бързо да се възстанови", каза пред нас естрадната легенда Богдана Карадочева.

Феновете луднаха: Джони Деп идва в България за концерт
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Феновете луднаха: Джони Деп идва в България за концерт

Автор Ева Григорова