Автор
Теодор Муховски

Обвиниха Джей Ло в грубо отношение към репортер на Met Gala 2024

Дженифър Лопес е обвинена от нейни почитатели, че се е държала грубо и пренебрежително с репортер на Met Gala в понеделник, където тя беше един от съпредседателите на ежегодното модно събитие.

Два дни по-късно репортерката на USA Today Аника Рийд публикува видеоклип в TikTok, в който 54-годишната певица ѝ дава странен кратък отговор на въпроса ѝ: "Какво сте облякла тази вечер?".

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound - Anika Reed

„Schiaparelli“ - отговори тя, докато се изкачваше по прочутите стъпала на Met Gala, където от двете страни на килима ѝ крещяха повече от 20 журналисти.

Потребителите на социалните мрежи побързаха да коментират негативно Джей Ло за това, че се е държала с репортерката като със "селянка".

„Погледът ѝ нагоре и надолу е безумен“ - написа потребител на TikTok под видеото.

"Ех, защо има такова отношение", попита друг.

„Това е нашата скромна Джени от блока“ - изцепи се друг, имайки предвид хита на майката на две деца от 2002 г., в който тя пее за това как никога няма да забрави корените си въпреки славата и богатството си.

Според Glamour краткият отговор на Лопес може да е бил обусловен от това, че тя се е съсредоточила върху опитите си да изкачи стълбите в ограничаващата я рокля, за чието изработване са били необходими повече от 2,5 милиона сребърни мъниста и 800 часа ръчна бродерия.

Тя допълваше сребърната огърлица с подходяща диамантена гривна и масивен пръстен - всички от Tiffany & Co.

За случая Лопес се беше барнала с шикозна прическа, за да демонстрира ярките си диамантени обеци.

Освен това звездата, която беше обута в чифт платформи с каишки, носеше златен колан на Tyler Ellis.

За грим звездата от "Ожени се за мен" избра ласкав, едноцветен кафяв цвят с драматични, плътни мигли.

Тя подчертаваше всичко това с блестящ розов руж и гланцови устни.

Лопес беше съпредседател на благотворителната вечер на Института за костюми на музея "Метрополитън" заедно със Зендая, Бад Бъни и Крис Хемсуърт, както и с Анна Уинтур от Vogue.

Съпругът ѝ Бен Афлек не присъства на Met Gala, тъй като беше зает със снимките на "Счетоводителят 2", продължение на екшън трилъра от 2016 г., в Лос Анджелис.

След Met Gala тя се отправи на пътешествие до Париж с приятелката си Лорен Ридингер.

Яростно разкритикуваха Джей Ло: А дали наистина е използвала Оземпик
МОДА
Автор Ева Григорова

Яростно разкритикуваха Джей Ло: А дали наистина е използвала Оземпик

Автор Ева Григорова