Автор
Ива Петрова

След 3 години мълчание: Крисия се завръща на музикалната сцена и говори за трудностите

След три години отсъствие от публичното пространство порасналата Крисия най-после изгря под светлините на прожекторите. Повод за появата на 19-годишната в ефира на Нова тв е новата ѝ песен.

Относно желанитео ѝ да се скрие известно време от публичната сцена, талантливата изпълнителка сподели, че е внимавала много с изборите, които трябва да направи.

View post on Instagram
 

„Този период ме научи на много важно нещо – търпение”, отбеляза мъдро Крисия в предаването "Събуди се" пред Марина Цекова. Изпълнителката, чиято звезда изгря с участието ѝ на детската евровизия с песента „Детска планета”, показа значително израстване в начина си на мислене.

Певицата заяви, че успехите и славата като дете са част от пътя ѝ и че тя не може да се отрече никога от тях. Но не пропусна да подчертае, че ще е щастлива, ако феновете ѝ слушат всичките ѝ песни – не само старите, но и новите.

Няма да я познаете: Крисия е неузнаваема (видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Няма да я познаете: Крисия е неузнаваема (видео)

Автор Ива Петрова

„Човек не бива да си мълчи, когато се чувства зле, защото всеки един е много важен за този свят”, заяви Крисия в отговор на въпрос за минорното звучене на новата ѝ песен. Тя умело избегна отговора на въпроса дали тъжната лиричност се дължи на любовна мъка.

Крисия не скри още, че се чувства готова да направи следващата крачка в кариерата си. Призна, че все още иска да се занимава с музика, но и разкри голямата си мечта, а именно да се снима в киното.

View post on Instagram