Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да не се преуморяват, Везните да бъдат търпеливи

Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се заемете с тях с нова сила. Подходящо за извършване на малки рутинни неща.

Овен – Имате големи шансове да осъществите плановете си. Звездите предпочитат да са активни в областта на кариерата, финансите и любовта. Време е да отворите сърцето си. Можете да разкриете чувствата си, да направите признание или да говорите за повишение.

Телец –Погледнете по-отблизо хората около вас. Възможни са изненадващи заключения. Време е да поговорите с тези, в които сте се съмнявали. Анализирайте и текущите събития и може да си направите нужните заключения.

Близнаци – Ако можете да отложите нещата, които не са важни, направете го. Прекомерната работа може да се отрази негативно на здравето ви. Срещите с близки и приятели ще ви направят щастливи, ще ви заредят с позитивизъм.

Рак – Може би ще има безпокойство, смут в началото на деня. Не правете грешката да превключвате от една задача на друга. Трябва да се фокусирате върху едно нещо. Не се преуморявайте, помислете за здравето си.

Лъв – Можете да изследвате нова тема или област. Опитайте се да не влизате в напрегнати разговори от сутринта, има голяма вероятност от зараждане на спорове. Втората половина на деня ще премине без проблеми.

Дева – В работата си се опитайте да се придържате към плановете си. Индивидуалната работа ще ви се отрази най-добре. Упражненията ще ви помогнат да се почувствате по-добре и по-енергични днес. Добър ден за общуване с любими хора.

Везни – Постоянството и търпението ще помогнат за промяна на ситуацията. Бъдете търпеливи, постоянни и ще успеете. Появяват се странни познати в обкръжението ви. Внимавайте с тези хора, те са истински хамелеони.

Скорпион
– Настроението ще е прекрасно, мнозина ще усетят вкуса на победата. Трябва обаче да се избягва прекомерният оптимизъм. Той може да ви насърчи да предприемете необмислени стъпки, а поемането на рискове днес е противопоказано.

Стрелец – Възможни са сблъсъци с хора, които не харесвате. Шансовете за победа са големи, но нервите ви могат да бъдат опънати. Трябва бързо да превключите от отрицателни емоции към положителни. Обадете се на приятелите си, излезте на разходка.

Козирог – Препоръчва се самостоятелна работа. Главата ви е пълна с добри идеи. Определено можете да се възползвате от това. Вечерта трябва да обърнете внимание на семейството си и да допринесете за създаването на приятелска атмосфера.

Водолей – Трябва да побързате и да започнете работа още сутринта. По това време можете да бъдете много продуктивни. Не се притеснявайте, че успехът не идва веднага. Вие просто сеете семената сега... Инвестираните усилия ще се изплатят с лихва.

Риби – Не рискувайте, внимателно планирайте всичко. Придържайте се към сдържаност и не се поддавайте на провокации. Рискувате да попаднете в скандали заради прибързани думи, които можете да произнесете с гняв.

До всички зодии: Днес не взимайте прибързани решения
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес не взимайте прибързани решения

Автор Астролог - Ивелина Пенчева