Автор
Теодор Муховски

Гръцка стюардеса: Джей Ло прави циркове по време на полет, скъса ни нервите (ВИДЕО)

Съпругата на Бен Афлек - Дженифър Лопес се държала грубо и неуважително по време на полет. Това предаде гръцка стюардеса, подвизаваща се под псевдонима miss_eirini, която е била свидетел на случката. Според нея, преди няколко дни латино кралицата се държала доста зле.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек
GettyImages

Полетът бил от Лос Анджелис до Дубай, а Лопес била сред пътуващите на борда. По думите на стюардесата, екипажът бил предупреден за странностите на Джей Ло, но на практика явно не били подготвени за всичките ѝ капризи.

„Тя е странна, не иска дори да я гледаме, не иска да говорим с нея, не иска дори да я питаме какво иска да яде и отказва всякаква комуникация“, разказа miss_eirini.

Актрисата карала кабинния персонал да отправя въпросите към асистента ѝ, даже за такива неща като какво би хапнала по време на дългия полет и каква напитка предпочита. Проблемите със звездата обаче не приключили с 16-часовия полет, както се надявал екипажът.

След кацането в Дубай, звездата час и половина се мотаела в самолета и отказвала да слезе. Поведението ѝ скъсало нервите на всички, като тя определено оставила много неприятно впечатление.

Лопес за малко не закъсняла за ангажимента си в Дубай – откриването на поредния скъпарски хотел.

Може би вече е ясно на някои видео материали, шернати в интернет пространството, защо съпругът ѝ Бен Афлек понякога е бесен и дори ѝ тряска вратата на черното си порше.

Джегифър Лопес
Джегифър Лопес

Хората смятат Дженифър Лопес за добре възпитана, но явно когато я срещнеш на живо, не е така. Тя не за пръв път се отнася с персонала, било на ресторант или хотел, грозно и неподобаващо на звезда от нейния ранг. Само преди месец качиха в мрежата видеоклип, на който певицата плюе дъвка в ръката на асистент пред очите на куп минувачи.

Мижав интерес: Джей Ло го закъса с турнето, пуснаха билети за 10 долара
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мижав интерес: Джей Ло го закъса с турнето, пуснаха билети за 10 долара

Автор Ева Григорова