Автор
Ева Григорова

Разплаканата Надежда: Ще направя всичко синът ми да не стане като Алек

Трети сезон на "Ергенът" завърши безславно и победителка за сърцето на Алек нямаше. Той заряза и двете финалистки - Маги и Надежда, при това с видеосъобщение, като подходът му ги изненада изключително неприятно. Освен че и двете се почувстваха отхвърлени, те бяха огорчени от начина, по който Алек го направи.

View post on Instagram
 

Секунди след края на видеото, в което той им казва, че не е могъл да вземе решение, те избухнаха в сълзи, като Маги до последно вярваше, че това е много лоша шега и беше убедена, че Алек ще се появи, поне да им каже нещо за последно, но в очите. От екипа обаче убедиха момичетата, че той няма да се появи и определиха решението му като "безумно".

Надежда съвсем откровено сподели, че е безкрайно разочаровна и беше категорична, че ще се постарае синът ѝ никога да не става като Алек.

View post on Instagram
 

„Надявам се моят син да не стане такъв, поне аз ще се опитам да го възпитам да уважава чувствата на другите…“, бяха думите, с които Надежда разкритикува не само самия Младенов, но и родителите му, които явно не са се справили докрай с възпитанието му.