Автор
Ева Григорова

Маги проговори: Проблемът не е в мен!

Снощи Маги и Надежда бяха „изоставени пред олтара“ и унизени пред очите на цяла България. Тъй желаният от тях Алек нямаше смелостта да се появи и да им каже очи в очи, че не избира нито една, просто бе записал видео обръщение към тях.

Маги публикува искрено признание и отново доказа колко нежна и чувствителна е:

Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно!
Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се казваха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пишеше “Love is…”, а надолу продължаваше с много кратко обяснение какво е любовта. Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи.

View post on Instagram
 

Голямата любов, която според този комикс беше “Да споделяте пица пред телевизора”, “Да те събужда със закуска в леглото”, “Да те целуне, когато най-малко очакваш” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна!
С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, но когато най-добрата ми приятелка ме записа за Ергенът, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче след това си казах - Може би “Любовта е… да направиш първата крачка.”
И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.

View post on Instagram
 

Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно.
Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега - Проблемът не е в мен.
Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица:
“Love is… worth the wait”
Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя.
Прегръщам ви!“

Психолог обясни защо Ергенът се скри на финала
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Психолог обясни защо Ергенът се скри на финала

Автор Веселина Петрова