Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, вслушайте се в интуицията си. Риби, общувайте с вдъхновяващи хора

Перфектното време за всякакъв вид комуникация. Благоприятен период за укрепване на връзката ви с половинката ви.

Овен – Денят е идеален за всякакви удоволствия както за душата, така и за тялото. Срещите с приятели ще ви заредят с енергия много добре, затова не отказвайте, ако сте поканени да прекарате време в компанията им. Във вашият кръг може да се появят нови герои.

Телец – Нуждаете се от добра почивка, далеч от светската суматоха и всякакви проблеми. Като цяло комфортът във всичко днес е най-важното. Старайте се да общувате повече с вашите близки, обърнете нужното внимание на семейството.

Близнаци – Подходящо време за помирение и прошка, хармонизиране на отношенията и съвместни развлекателни дейности със семейството, както и за пътуване, учене и културни дейности с цел развитие и себеоткриване.

Рак – Съсредоточете се върху своя вътрешен свят, мечти и фантазии. Вслушвайте се и в гласа и интуицията си. Пестете силите си, позволете си да се поглезите с приятна релаксация сами или в компанията на най-близки хора.

Жена, усмивка
Жена, усмивка
Freepik

Лъв – Днес в сферата на любовта е много важно да можете да изразите себе си в пълния си блясък и да покажете на половинката си своята по-нежна и чувствена страна. Романтиката е нещо, което липсва на връзката ви, така че сега може да направите нещо да компенсирате това.

Дева – Чувствате се твърде уморени и може да ви липсва енергия да реализирате набелязаните за деня задачи. Старайте се да се дистанцирате по някакъв начин от потенциални източници на стрес и да останете възможно най-далеч от проблемите.

Везни – Благоразумието никога не е достатъчно. Старайте се да не прибързвате с решенията си, защото може да бъдете неприятно изненадани. Не всичко, което изглежда като страхотна възможност, наистина е такова.

Скорпион – Днес интуицията ви е много силна, а инстинктът ви води в правилната посока. Вашите стратегически умения могат да ви помогнат да получите това, което искате. Не компрометирайте своите шансове, като насилвате нещата.

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Автор Антония Михайлова

Стрелец – Вашият ум е креативен и лесно намира решения на всички проблеми. Силата на вашата интуиция е огромна. Не допускайте другите да диктуват и доминират вашия ритъм на живот, вие и само вие трябва да решавате.

Козирог – Добро време за възстановяване на мира и спокойствието у дома. Сега е подходящо време да се постараете да възстановите хармонията в семейството. Може да почувствате желание да се изолирате и усамотите, за да подредите мислите и идеите си.

Водолей – Ще проявите целенасоченост и практичност в първата половина на деня, а следобед ще сте повече мечтателни и романтични. Ако през последните дни сте били твърде претоварени, позволете си сега да се отпуснете в добра компания.

Риби – Стойте далеч от негативно настроени хора, тъй като те могат да повлияят на вътрешната ви хармония и спокойствие. Звездите обаче ви съветват да общувате с вдъхновяващи хора – можете да започнете нещо ново, да намерите различен път.