Автор
Антония Михайлова

Ето ги двете най-магически дати през юни 2024 г., които носят повишение и нова любов

Лятото е време, което винаги носи със себе си особена и неповторима магия. Идеалният момент за повишение или нова любов! През юни 2024 г. ще има две вълшебни дати, когато съкровените ви желания могат да се сбъднат, уверяват астролозите. Нека да видим кои са те:

9 юни

На този ден Марс - планетата на действието, преминава в зодиакалния знак Телец, управляван от Венера - планетата на любовта. Марс и Венера са едни от основните планети в областта на личните отношения. В този ден може да посетите курс по танци, да отидете на фитнес или да се разходите - има голям шанс да срещнете човек, който е предопределен за вас! Ако вече имате предвид някого, определено трябва да си уговорите среща за тази дата. Слушайте мислите си по време на срещата: чувствате ли се уверени в партньора си, можете ли да си представите бъдеще заедно? Ако отговорът е да, можете да сте спокойни, че този човек е вашата съдба!

Освен това на 9 юни ще имаме точен тригон между Луната в Рак и Сатурн в Риби, което може да доведе до важни семейни разговори и решения за недвижими имоти. Например вие и вашият партньор може да решите да живеете заедно или той може да ви покани на курорт.

22 юни

Периодът на пълнолуние винаги е енергийно различен от другите фази на Луната. По това време Луната сякаш чува всичките ни мисли! На този ден ще има пълнолуние в Козирог. Всъщност Луната не обича да е в рационалния и приземен Козирог. Неговите ограничения не дават място на Луната, чиято енергия тече като вода. Въпреки това, заедно този енергиен дует създава отлична възможност за изпълнение на всички желания, особено тези, свързани с кариерата.

Сериозният Козирог няма да толерира отпускане. Затова вземете сериозно плановете си за кариера в ръце и тогава ще получите дългоочакваното повишение или мечтаното предложение! И не забравяйте, че енергията на пълнолунието не трае 1 ден, а няколко дни преди пълнолунието и няколко дни след това.

Да отбележим, че на 21 юни ще настъпи лятното слънцестоене – един от най-важните дни в годината, когато силите на доброто влизат в най-мощното си състояние. Замисленото ще се сбъдне по-бързо, особено ако извършите ритуал.

Любовен танц на Венера и Юпитер в Близнаци: 4 зодии ще срещнат любовта на живота си през юни 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Любовен танц на Венера и Юпитер в Близнаци: 4 зодии ще срещнат любовта на живота си през юни 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Подготовка за Слънцестоене 2024:

Ден-два преди 22 юни е необходимо да се извърши ритуал за очистване. Можете да започнете с пространството, да почистите апартамента, да се отървете от всичко ненужно и старо. Почистете телефонния си указател, отървете се от ненужните контакти, изхвърлете дълготрайните боклуци.

След това можете да медитирате и да изчистите мислите си от цялата негативност, натрупана през миналото време. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад и задържа растежа ви. Не забравяйте да се погрижите и за тялото си.

След почистване направете ритуал за благодарност. Опитайте се да сте сред природата, близо до дървета и вода. Заредете се с енергия, изплетете венец и го спуснете във водата, като благодарите за всички добри неща в живота си.