Автор
Евелин Попадийна

Бабината рецепта, която бързо ще ни избави от цистит

Чували ли сте за лечение на бъбреците със зърнени култури? Е, днес ще ви разкажем малко повече, защото работи много ефективно. Просото отстранява камъни и пясък от бъбреците, от пикочния мехур, лекува цистит, помага при заболявания при жените.

Методът за лекуване на бъбреците с просо е много стар, но е леко забравен, тъй като обаче може да се използва и днес ви даваме съвети как да го приложите.

Измийте чаша просо с топла вода, изсипете в 3-литров буркан и залейте с гореща вода. Оставете на стайна температура, като го покриете. На следващия ден ще видите бяла каша във водата. Точно това е лекарството. Можете да пиете течността, в каквито и да е количества и когато пожелаете. Когато течността свърши, залейте просото отново с вряла рода и изчакайте една нощ. Процесът можете да повтаряте, докато не промени вкуса си. Тогава можете да вземете нова чаша просо.

Просото помага на бъбреците и на цялата пикочна система: почиства бъбреците, премахва пясъка, камъните, помага при женските заболявания и лекува цистита. Също така помага при лечението на камъни в пикочния мехур. След започването на лечението с бульона от просо, в рамките на седмица или две камъка се разтваря и излиза с урината.

Защо циститът обича студените месеци
НОВИНИ
Автор Роси Кацарова

Защо циститът обича студените месеци

Автор Роси Кацарова