Автор
Ева Григорова

Разводът идва: Видео показва караниците на Джей Ло и Бен Афлек

Едно от доказателствата зад кризата в отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек е липсата на публични изяви на двойката. Те не отидоха заедно нито на MET Gala, нито на представянето на филма ѝ Atlas в Мексико Сити. Видео, качено от интернет потребител, в социалните мрежи предизвика огромен спор, като разкри последния спор между двамата.

То показва как двойката разговаря, докато се отправя на вечеря. Авторът на видеото, качено в TikTok, твърди, че е интерпретирал техния разговор. Ето какво са си казали те: „Аз съм доста мил с тях, просто мисля, че това е...“, казва Бен. „Да, но аз не...“ Джей Ло очевидно отговори.

В момента Дженифър Лопес е в Мексико Сити, където представя новия си екшън филм Atlas. Атлас Шепърд (Дженифър Лопес във филма) е брилянтен анализатор на данни, който дълбоко не вярва на изкуствения интелект. Тя се присъединява към мисия за хващане на робот ренегат, с когото споделя мистериозно минало. Когато планът се обърква, Атлас трябва да се научи да работи с технологията, на която толкова не вярва, за да спаси човечеството.