Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците ще имат спокоен ден, Козирозите ще са напрегнати

Период на обновление и възстановяване след предишните напрегнати дни. Денят е подходящ за пасивна почивка с книга, разходки и общуване с любими хора.

Овен – Днес може да ви осенят интересни и полезни идеи, които ще можете да реализирате сравнително скоро. Успехът ви е гарантиран. Слушайте и следвайте сърцето си. Няма да съжалявате. Ще направите правилния избор.

Телец – Денят би могъл да премине спокойно. Обичайните задължения няма да са толкова изморителни. Насладете се на възможността да се отпуснете. Вие сте много привлекателни за представителите на противоположния пол и събуждате техния интерес.

Близнаци – Всяка несигурност се изпарява бързо като утринна роса, така че смело и бодро се задействайте! Добре е да обърнете специално внимание накъде отиват нещата. Най-важните нужди са духовни и вече не можете да ги пренебрегвате.

Рак – Това е много специален ден, който носи необичаен полезен потенциал, който можете да впрегнете, за да направите живота си по-красив, пълен с добри неща, топлина и близост с хората. Вие сте готови за действия и пълни с енергия.

Лъв – Един добър ден за вас, когато можете да си прекарате приятно с любимите си хора и да се насладите на вдъхновяващи разговори за бъдещите ви планове. Една неочаквана среща може да ви предостави радост.

Дева – Имате възможността да преодолеете вътрешни бариери, издигнати от вас самите, вярвания, които са ограничили преживяванията ви и тяхното разбиране. Получавате някаква благословия да продължите напред, с всичко, което означава това.

Везни – В днешният ден няма смисъл да бързате и да си намирате все нещо за правене. Отдайте се на заслужена и пълноценна почивка и повече релакс. Не е изключено да се случи нещо, което да ви донесе мъничко радост.

Скорпион – Може да гледате на живота като на писта с препятствия и може да чувствате, че ви липсва сила, но ще си възвърнете увереността в себе си, без да хабите енергията си за проблеми, които не можете да разрешите сега.

Раци, през юни ще сбъднете някои от романтичните си планове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Раци, през юни ще сбъднете някои от романтичните си планове

Автор Теодор Муховски

Стрелец – Опитайте се да мислите малко по-рационално, когато става въпрос за любов и романтика.  В същото време приключенската ви и търсеща свобода страна от вас ще има нужда да се скита свободно. Това е трудна комбинация за балансиране.

Козирог – Може да има напрегнати моменти, но ще се справите с всичко. Стига планиране, фантазиране. Звездите днес ви насърчават да погледнете навътре в себе си и да се вслушате в това, което ви подсказва интуицията.

Водолей – Разнообразието е подправката на живота, така че в днешния ден не се страхувайте да напуснете безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ви правят много смели както в любовен, така и в личен план.

Риби – Ще трябва да предприемете определени стъпки, за да сте на една вълна с любимия човек. Имате силна нужда да поемете инициатива и в същото време да оставите нещата да следват своя път. Помислете внимателно какво искате, преди да продължите напред.