Автор
Ева Григорова

Серафина, дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, вече се казва Фин и е момче

Серафина Роуз 15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек направи първата си официална поява под новото си име, Фин. Това се случи по време на възпоменателна служба за бащата на Дженифър, който почина наскоро.

Фин бе облечен в черен костюм с панталон и елегантна прическа и се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих в Christ Church United Methodist в Чарлстън, Западна Вирджиния.

Фин беше заснет с новата си късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението беше първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с ново име. Възпоменателната служба, предавана на живо във Facebook, беше за бащата на Дженифър Гарнър Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано на 85 години.

Следвайки другите внуци на Уилям, Фин се представи на църковната катедра с думите: „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, след което прочете глава 16, стих 8 от Книгата на притчите.

Майката на Фин - Дженифър обяви смъртта на Били в Instagram в сърцераздирателна публикация миналия понеделник, като каза, че той е починал „мирно“. „Благодарни сме за нежното поведение и тихата сила на татко. За начина, по който се ни закачаше с палава усмивка и за начина, по който си измисли ролята на вечно търпеливия баща на момичето. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра“, написа тя.

Фин е средното дете на Гарнър и Афлек и има по-голяма сестра Вайълет Ан, на 18 г. и по-малък брат Самуел, на 15 г. Родителите им се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз използва местоимения, неутрални по отношение на пола и се сближи с Фин като доведена сестра.