Автор
Теодор Муховски

Защо турнето на Дженифър Лопес е отменено

Турнето на Дженифър Лопес в САЩ през лятото на 2024 г. "THIS IS ME…LIVE" е отменено.

"Дженифър си взема отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“,“ гласи изявление от официален източник.

Джей Ло лично се обърна към хилядите си почитатели: "Специално съобщение до моите JLovers OnTheJLo: "С разбито сърце съм и съм съсипана, че ви разочаровах. Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам всички вас толкова много. До следващия път...", завърши изявлението си латино дивата.

Джегифър Лопес
Джегифър Лопес

Тази вест все пак не е пълна изненада, тъй като упорито се говореше, че турнето е със слаби продажби и много непродадени места по уебсайтовете за билети.

Доста медии изказаха мнение, че нуждата от семейно време е необходима, имайки предвид слуховете, че тя и съпругът ѝ Бен Афлек се разделят.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек
GettyImages

Източници, близки до Лопес, настояха, че турнето ѝ не е отменено поради слаби продажби на билети, въпреки докладите и таблиците с места, и посочиха силни продажби на пазари като Нюарк, Орландо, Маями, Чикаго, Анахайм и Торонто. Въпреки това класациите за места за немалко други дати показаха много слаби продажби.

Нови проблеми за Джей Ло: Една от най-големите ѝ мечти е напът да се провали
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Нови проблеми за Джей Ло: Една от най-големите ѝ мечти е напът да се провали

Автор Ева Григорова