Автор
Ева Григорова

Алек не бил никакъв милионер: Ергенът въртял собствен, но неуспешен бизнес

Информацията, че "Ерген" №3 е милионер и съдружник в семейната фирма на баща си бе разпространена още преди старта на третия сезон на риалити шоуто.

Това обаче се оказва лъжа. Бащата на Александър Младенов действително има бизнес с доставка, производство и монтаж на хладилни и нехладилни фургони, но синът му няма никакво участие във фирмата, пише "Уикенд". Според изданието върти скромна фирма за реклама, която е създадена преди 4 години, а отскоро е основател и на IT компания. Посочва се още, че фирмата на Александър Младенов има разходи от 57 000 лева и приходи от 31 000 за една от изминалите години.

View post on Instagram
 

Реално дружеството е на 26 бона загуби и с капитал на минус 2000 лева, т.е. момъкът върти фалирала фирма. Още след старта на шоуто зрители заподозряха, че Алек изобщо не е богаташ. Самият той също отрича мълвата, че има несметни богатства и живее съвсем скромно, както повечето работещи българи с дребен бизнес, се посочва още в изданието.

По данни на "Уикенд" бащата на Младенов се казва Алексей и стопанисва фирма. Оказва се, че семейството на Алек действително развива бизнес, но самият той далеч не е такъв милионер, за какъвто бе представен в шоуто "Ергенът". Името му не фигурира в семейното дружество, а само тези на родителите му. Годишният финансов отчет на компанията показва, че нито е на минус, нито е на плюс, а не реализира никакви печалби, но пък имат активи като земи и движимо имущество.

Алек взел солиден хонорар след участието си в „Ергенът“
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Алек взел солиден хонорар след участието си в „Ергенът“

Автор Ева Григорова

Според информацията в изданието Младенов имал съвсем нормални, понякога дори ниски, доходи и често му се налагало да си прави добре сметката, за да му стигнат парите до края на месеца.

Що се отнася до интимния му живот, самият Александър твърди, че от години не е имал сериозна половинка до себе си, след като е бил жестоко наранен от първото си гадже още като гимназист.

View post on Instagram