Автор
Ева Григорова

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си

Световните медии съобщават, че Вивиан се е отказала от фамилното име Пит, стана ясно от The Outsiders Playbill. 15-годишното момиче, едно от шестте деца на Джоли и Пит, помогна на своята майка да продуцира шоуто.

Според People дъщерята на бившата двойка е посочена като Вивиан Джоли в надписите, вместо Вивиан Джоли-Пит. Все още не е известно дали тя е променила името си законно.

Този ход идва, след като миналата седмица на Анджелина беше разпоредено от съдия да предаде всяко споразумение зa неразкриване, което е подписала с трета страна за период от осем години. Припомняме, че двамата бивши съпрузи продължават своята дългогодишна правна битка.

Промяната на името на Вивиан идва след като по-голямата ѝ сестра Захара направи подобен избор публично. Миналия ноември, когато беше въведена в женското общество AKA в Spelman College, 19-годишната студентка също изпусна фамилното име на баща си, когато се представи. Във видеоклип, споделен от списание Essence, тя заявява: „Казвам се Захара Марли Джоли“.

Пит се сблъска с презрение и от страна на сина си Пакс, който го нарече „дупка от световна класа“ и „презрян човек“.

Анджелина и Брад се разделиха преди повече от седем години, но те бяха въвлечени в съдебна вражда за попечителството над техните деца, както и в съдебен процес, свързан с техни общи бизнес начинания.