Автор
Теодор Муховски

Какво очакват мъжете от секса: 7 неща, които ще ви направят перфектни в леглото

Как да направим секса незабравим и горещ? Всичко е в нашите ръце. Разказваме ви какви съставки трябва да се добавят към интимното "ястие", за да стане то по вкуса и на двамата партньори.

Не крийте желанията си

Взаимното привличане, когато от едно докосване ви побиват тръпки, а един поглед ви кара да се чувствате горещи, е гаранция за страстна нощ. Между вас трябва да има химия. Сексът без страст е като закуска в движение, само за да задоволи глада. Затова не крийте емоциите си, покажете, че той наистина ви възбужда.

Не бъдете срамежливи

Странните звуци, лошите ъгли и неестествените пози могат да отклонят вниманието на впечатлителните хора от съществената част. Откажете се от неловкостта! Знайте, че в този момент мъжът най-малко се интересува от подобни дреболии.

Насладете се на процеса

Когато партньорът прави всичко, за да направи така, че на другия да му е добре, а самият той изпитва удоволствие от това – всичко това е безценно. Дори и да не може да се нарече супер опитен в секса, мъжът ще оцени усилията. Никой не обича жена, която гледа към тавана по време на сексуалния акт.

Не забравяйте за прелюдията

Много хора се наслаждават на нея дори повече от самия полов акт. Колкото по-дълго ще отлагате момента, толкова по-висока ще е степента на удоволствие. Но не забравяйте, че във всичко трябва да се знае мярката, затова не отлагайте прекалено много, а преминете към бавен (но от това не по-малко впечатляващ) секс.

Експеримент

Нови образи, , шалове, пуфове, еротични играчки и бельо ще донесат непознати усещания и впечатления. Разбира се, всеки път трябва да измисляте нещо ново, но разнообразяването на сексуалния ви живот няма да е излишно.

Почувствайте партньора си

Да говорите с партньора си за желанията си е необходимо, но се постарайте да не го отегчавате, като старателно и подробно обяснявате какво точно искате. Най-добрият секс се случва, когато партньорите се чувстват един друг без думи.

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум

Автор Теодор Муховски

Бъдете на върха

Изглежда, че всички герои-любовници, показани в киното, са перфектни хора. Те винаги са фотогенични, изглеждат страхотно от всеки ъгъл и са толкова опитни, че в сравнение с тях, вие изглеждате като невинна ученичка. Разбира се, в живота това е почти нереалистично, но се опитайте да се превърнете в героиня от такъв филм за вашия мъж. И му покажете класа.

Секс по приятелски: 8 основни правила, които трябва да се спазват
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Секс по приятелски: 8 основни правила, които трябва да се спазват

Автор Теодор Муховски