Автор
Ева Григорова

Джорджина Родригес се пусна по бански от почивката си с Кристиано Роналдо (снимки)

Джорджина Родригес се наслаждава на почивката си с партньора си - футболната звезда Кристиано Роналдо. Двамата бяха забелязани да релаксират на плажа през последните няколко дни и споделиха преживяванията си с огромната си фенбаза в Instagram.

View post on Instagram
 

Родригес публикува няколко изображения, на които можете да видите грандиозния апартамент, в който е отседнала с Роналдо със самостоятелен басейн и гледка към морето.

В публикацията, която вече натрупа повече от 3,3 милиона харесвания, Родригес също показа на феновете си някои от банските, които бе подготвила в куфара си. Първият от тях беше приятен розов ансамбъл, който следва тенденцията „Barbiecore“ и е идеален за подчертаване на тена.

View post on Instagram
 

На първата снимка можете да видите Джорджина, облечена с класическо триъгълно горнище, което подчертава нейния бюст. 30-годишната брюнетка избра семпъл дизайн, в обикновен цвят и с презрамки, завързани зад врата. На друга снимка тя е облечена с тоалет, състоящ се от обикновена бяла тениска и тясна розова мини пола. Тя завърши визията с дамска чанта Prada и зашеметяващо колие с изумруд и диаманти.

View post on Instagram