Автор
Ева Григорова

Тихо, но показателно: Бен Афлек и Дженифър Лопез продадоха имението си

Въпреки че Бен Афлек и Дженифър Лопес официално са все още заедно, техният имот на стойност 60 милиона долара в Бевърли Хилс отново е пуснат на пазара за продажба. Според "Дейли Мейл" луксозният им дом вероятно се предлага отново, като това подклажда слуховете за проблеми в брака им.

През последните седмици двойката не опроверга в прав текст спекулациите, че връзката им е на път да се разпадне. На скорошна премиера на новия си филм за Нетфликс Дженифър избегна пряк въпрос, който би могъл да разсее окончателно слуховете за развод.

Интригата се задълбочава с появата на непубликувани досега снимки на разкошния интериор на имението в сайта за недвижими имоти Zillow. Тези кадри, бяха свалени след покупката от двойката миналия май, сега са обществено достъпни отново.

Афлек и Лопез закупиха ултра луксозния имот след двегодишно търсене на съвършения дом - жест, смятан за сбъдната приказка в дългогодишната им любовна история. Имението, с площ 6 акра, се намира в ексклузивния комплекс Уолингфорд и включва освен главната сграда, също къща за гости от 10 000 кв.фута и жилище за прислугата.

То разполага с гаражи за 15 коли, паркинг за 80 автомобила, открит спортен комплекс с баскетболни и пикълболни игрища, фитнес, боксов ринг и бар. Освен това има впечатляващ инфинити басейн с 150-градусов изглед.

Тази стъпка породи спекулации, че имотът със 17 спални и 43 000 кв.фута жилищна площ скоро може тихомълком да се върне на пазара за продажба. Това е поредният знак, че нещо не е наред в отношенията на звездната двойка, сключила брак в Лас Вегас през юли 2022 г.

Наскоро Дженифър изненада феновете, като внезапно отмени американския етап от турнето си This Is Me Now заради разочароващите продажби на билети. Тя сподели със съжаление: "Напълно съм наскърбена и опустошена, че ви разочаровах. Нямаше да го направя, ако не беше крайно наложително...Обещавам да ви компенсирам и отново да се съберем. Обичам ви безкрайно."

Като причина певицата посочи нуждата от почивка, за да прекара време със семейството, децата и близките си, без да спомене съпруга си Бен.

Миналия месец Дженифър бе забелязана при оглед на имоти в Бевърли Хилс заедно с дългогодишната си партньорка-продуцент Елейн Голдсмит-Томас, но без Афлек. Съобщава се също, че Бен временно живее под наем в Брентууд, близо до бившата си съпруга Дженифър Гарнър, като и той също оглежда нови имоти.

Двойката рядко бе фотографирана заедно през последните 2 месеца, като по-наблюдателните фенове дори забелязаха период от 50 дни, в който изобщо не са били виждани на едно и също място. Дженифър присъства сама на важни събития като премиерата на "Атлас" и Мет Гала.