Автор
Ева Григорова

Ерген № 1 Виктор за Алек: Това, което направи на финала, е всичко друго, но не и мъжко

Алек Младенов продължава да бъде в устата на много хора броени седмици след края на третия сезон на „Ергенът“.

Този път думи по негов адрес отправи Ерген №1 – Виктор Стоянов. По време на гостуването си в „Преди обед“ бившият гребец коментира скандалния финал на риалити шоуто тази година. На въпрос, свързан с Алек и решението му да не се яви лично пред финалистките, за да им каже в очите намерението си, че се отказва и от двете, Виктор изрази солидарност към колегата си.

Той сподели, че разбира Александър и осъзнава колко трудно трябва да му е било в онзи решителен момент, тъй като самият той също е преминал през подобни емоции по време на участието си в шоуто.

Стоянов обаче подчерта колко е важно да останеш верен на себе си и да не позволяваш на външния свят да диктува действията ти.

Зрители искат Виктор в "Ергенът", той е ужасен: Не ме връщайте там... моля ви
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Зрители искат Виктор в "Ергенът", той е ужасен: Не ме връщайте там... моля ви

Автор Кристина Кирова

„Бил съм в това положение, този филм сме го играли... Отлично знам какво е всеки втори, да не кажем първи, човек да говори за теб, да спрягат името ти в хиляди неща, да ти се смеят, обиждат и да ти казват какъв си и как трябва да живееш. На Алек сега му е ад и ако отрече, ще излъже. Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча. За да не се превърна в пореден хейтър, той си ги има достатъчно“, отбеляза Виктор.

Чаровникът призова зрителите да останат верни на себе си и да не позволяват на някого друг да манипулира решенията и поведението в живота им.

View post on Instagram