Автор
Антония Михайлова

Дженифър Лопес коментира слуховете за раздяла с Бен Афлек

Дженифър Лопес наруши мълчанието си относно продължаващите слухове за развод между нея и съпруга ѝ Бен Афлек. В последния си бюлетин OnTheJLo, изпратен в сряда, 5 юни, 54-годишната актриса обяви, че най-новият ѝ филм "Атлас" на Netflix е номер едно в света в момента.

"Здравейте всички, току-що чух страхотни новини и всичко е благодарение на ВАС!", започва съобщението си Дженифър. "Тази седмица "Атлас" отново стана номер 1 в света!!! Благодаря ви много!"

Дженифър Лопес и Бен Ахлек
Дженифър Лопес и Бен Ахлек

След това актрисата отделя няколко думи относно "негативността", но не говори директно за мълвата около брака ѝ.

"Може да изглежда, че има много негативизъм в света в момента... но не позволявайте на гласовете на малцина да заглушат факта, че има толкова много любов навън", пише Дженифър.

Миналия уикенд 54-годишната Дженифър и 51-годишният Бен бяха забелязани на баскетболния мач на сина му Самуел в Лос Анджелис, който е от бившата съпруга на актьора - Дженифър Гарнър, както и с другите им деца - Вайълет и Серафина.

Дженифър Лопес и Бен Ахлек
Дженифър Лопес и Бен Ахлек

Съвместната поява на Дженифър и Бен дойде дни след като Джей Ло обяви, че отменя лятното си турне. Докато Live Nation каза, че изпълнителката на On the Floor си "дава почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели", тя публикува отделно изявление в своя бюлетин на 31 май.

"Много съм разстроена и съсипана, че ви разочаровах", написа Дженифър, обръщайки се към феновете си. "Моля, знайте, че не бих направил това, ако не смятах, че е абсолютно необходимо."

Дженифър Лопес и Бен Ахлек
Дженифър Лопес и Бен Ахлек

Нито Лопес, нито Афлек за момента не са потвърдили или отрекли слуховете за раздяла, циркулиращи из интернет пространството. Шумът започна да нараства към края на май, когато фенове посочиха, че двойката не е била виждана заедно на публично място от края на март. През следващите седмици започнаха да се появяват съобщения, че Дженифър и Бен живеят отделно. Да не забравяме обаче, че двамата се събраха отново, за да гледат детето на Бен – Серафина, на училищна пиеса през май. Слуховете за раздяла се засилиха още веднъж, след като къщата им за 60 млн. долара се появи в уебсайтовете на брокери, което означава, че двойката възнамерява да я продаде.

Припомняме, че малко по-рано, по време на премиерата на "Атлас", репортер попита директно Джей Ло какво се случва между нея и Бен. Въпреки че се опита да запази хладнокръвие и дори задържа максимално дълго усмивката си, Лопес единствено каза: "Вие знаете по-добре". Така с този отговор не стана ясно какво се случва в отношенията ѝ с Бен Афлек.

Защо турнето на Дженифър Лопес е отменено
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Защо турнето на Дженифър Лопес е отменено

Автор Теодор Муховски

И все пак има надежда, че двамата са си дали шанс. Въпреки че двамата не са присъствали заедно на червения килим, факт е, че на този етап все още никой от тях не е свалил брачната си халка.

Холивудската звездна двойка, която беше сгодена, преди да се раздели през 2004 г., се събра отново след години и сключи брак през юли 2022 г.

Дженифър Лопес и Бен Ахлек
Дженифър Лопес и Бен Ахлек