Автор
Ива Петрова

Миро разкри защо няма да е треньор в „Гласът на България“

Вече е ясно, че Влади Ампов – Графа ще бъде треньор в новия сезон на „Гласът на България“ и съвсем естествено феновете питат: „Защо Миро е аут от шоуто“. Появиха се версии, които гласят, че Графа е подлял вода на колегата си.

Това много ядоса Миро, който реши да обясни защо всъщност вече няма да е част от шоуто. Той за първи път си позволи да коментира договорните си отношения с bTV и защо не са стигнали до споразумение за 11-ти сезон.

View post on Instagram
 

„Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в „Гласът на България“, за да дам добър тон. Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с bTV да е ексклузивно и само за отминалия 10-ти юбилеен сезон на „Гласът на България“. Имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат „Гласът“, с което ангажиментът ми към медията приключи.
Добре е също да добавя, че bTV инициираха разговори за предоговаряне на условията за новия сезон. Предложението, което ми направиха не ме устройваше – контрапредложението ни пък не устройваше тях. Честен бизнес, това е!
С топли чувства към целия екип на bTV и на Гласът, надявам се да съм бил изчерпателен, без да съм засегнал достойнството на някой“, сподели Миро във видео в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Дара, Мария Илиева и Иван Лечев са останалите треньори в новия сезон на предаването.

Откраднете си я: Ето я ежедневната рутина на супермодела Жизел Бюндхен!
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Откраднете си я: Ето я ежедневната рутина на супермодела Жизел Бюндхен!

Автор Ева Григорова