Автор
Ева Григорова

Дженифър Лопес продължава да носи сватбения си пръстен въпреки слуховете за раздяла с Бен Афлек

Въпреки че от няколко седмици медиите тръбят, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са в лоши отношения и дори им предстои развод, певицата и актриса реши да демонстрира пред папараците, че все още носи сватбения си пръстен.

Тя беше щракната с 16-годишната си дъщеря Еме в The Grove в Лос Анджелис, Калифорния.

По-късно същата вечер Лопес беше видяна да пристига сама в ресторант Giorgio Baldi, където също носеше огромният диамантен пръстен.

Снимките се появиха, след като миналата седмица Джей Ло и Бен обявиха брачния си дом в Бевърли Хилс за продан. „Тя все още смята, че на нея и Бен им е писано да бъдат заедно и усещането е, че просто толерира тези обстоятелства, докато Бен не осъзнае същото“, твърди вътрешен човек за двойката, която сключи брак през 2022 г.

Твърди се, че проблемите на холивудската мощна двойка произтичат от неспособността на Лопес да установи баланс между работата и личния си живот. „Дженифър има голямо обкръжение, което я следва ежедневно – екип, който отговаря за неюния външен вид, видеооператори, фотографи, асистенти, треньори“, отбеляза друг източник.

„Тя се опита да накара Бен да разбере, че да бъдеш Дженифър Лопес е денонощна работа. Тя е нейната марка, тя я живее и диша, докато Бен може да остави работата си пред вратата, ако реши“, допълни той.

Въпреки разбитото си сърце, се оказва, че Дженифър прави всичко възможно, за да се съсредоточи върху положителното. „Тя има много хора до себе си си, които я насърчават да остане силна“, добави източник. „Дженифър не му се сърди, че прекарва време с децата си. Но не смята, че е честно той да получава „точки за съчувствие“ за това."

Лопес беше подложена на множество негативни реакации през последните няколко месеца не само заради разпадащия се брак, но и заради отмяната на турнето ѝ. „Беше ужасен удар за егото ѝ, че албумът ѝ се представи толкова зле и продажбите на билети за концертите ѝ бяха много под очакванията“, обясни вътрешен човек.