Автор
Евелин Попадийна

Как да привлечете пари през лятото с цвета на ноктите

Знаете ли, че можете да привлечете късмет и финансово благополучие чрез цвета на ноктите си? През лятото на 2024 г. тези цветове освен модерни, ще помогнат от езотеричната страна.

Лятото е време на промяна и ново начало, дори малката промяна като цвета на маникюра ви могат да играят важна роля за привличането на късмет и просперитет. Днес ще ви разкажем за цветовете, които ще ви помогнат да внесете късмет и финансова стабилност в живота си през лятото.

Юни – небесно синьо и сребристо
От 1 до 16 юни заложете на небесносините, сребристи и сиви цветове. Тези нюанси ще помогнат за привличането на късмет. Препоръчваме ви да добавите и блясък към външния си вид, за да засилите положителната енергия.

Средата на юни до началото на юли -  време за почивка на ноктите
От 17 юни до 10 юли, астролозите споделят, че е по-добре да дадете почивка на ноктите си и да изберете лечебно покритие или прозрачен нюанс. Идеалните цветове за периода са – бяло, перлено, нюд тонове и френски.

Юли до началото на август – ярки нюанси
От 11 юли до 4 август заложете на ярки, огнени нюанси в маникюра – жълто, оранжево, алено. По този начин ще привлечете вниманието на съдбата. Златистите тонове, горчица и лимон също ще са добър избор.

Август – топли земни цветове
През август топлите земни тонове ще донесат много късмет. Изберете цвят канела, пръст, кафяво, жълто и оранжево. Подходящи за този период са и пясъчните тонове.

Най-благоприятните дни за маникюр през юни са: 6-ти, 7-ми, 9-ти, 11-ти, 13-ти, 14-ти, 21-ви, 25-ти, 29-ти и 30-ти.

Юли – 2-ри, 4-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти, 13-ти, 18-ти, 19-ти и 21-ви.

Август – 6-ти, 8-ми, 9-ти, 10-ти, 11-ти, 16-ти, 17-ти, 25-ти9, 26-ти, 27-ми, 28-ми, 29-ти и 30-ти.

Ретрограден Меркурий, аномални пълнолуния и измамницата Лилит: Важните астро събития на лято 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Ретрограден Меркурий, аномални пълнолуния и измамницата Лилит: Важните астро събития на лято 2024 г.

Автор Антония Михайлова