Автор
Ева Григорова

Кирил Терзиев дължи 200 бона на лихвари заради Гущерови

Семейство Гущерови са взели назаем крупната сума от 100 000 евро, разкри източник на Intrigi.bg. По думите му, солидната сума е била взета назаем с цел закупуване на право на строеж върху имот в покрайнините на София.

View post on Instagram
 

Всичко започва преди няколко години, когато Християн и Светлана молят своя близък приятел Кирил Терзиев да им заеме 200 000 лева, които да вложат в имот. Тъй като борецът не разполага с такава сума, се свързва с лихвари и на своя глава ги заема срещу висока лихва, доверявайки се, че Гущерови ще му върнат парите.

"Вместо да плати имота, Християн заведе жена си на няколко почивки и парата свърши", разказва нашият източник. Многодетното семейство започва да мотае Кирил Терзиев, че ще върне парите разсрочено, но това така и не се случва.

View post on Instagram
 

Борецът продължава да е под натиск от лихварите и до ден днешен, заради което се нахвърля върху Гущерови.

Така се стига до деня, в който Кирил засича Светлана Гущерова с автомобила си и я напада словесно и физически, по нейни думи.

На 13 юни 2024 година моделката ще бъде разпитвана пред съдия, където се очаква да потвърди показанията си. Твърде е възможно Гущерова да се отрече от показанията си за смъртни заплахи, като в замяна на това дългът на семейството да бъде значително намален.

Остава висящ обаче въпросът как семейството ще успее да върне останалите пари, при положение, че е банкрутирало.

Заради Гущерова: Обвиниха Кирил Терзиев за закана за убийство
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Заради Гущерова: Обвиниха Кирил Терзиев за закана за убийство

Автор Теодор Муховски