Автор
Теодор Муховски

Проверете: Датата на сватбата разкрива какъв ще бъде съвместният ви живот

Не само рождената дата на човека крие много интересна информация, но и сватбената ви дата! Нумерологът Ирина Вакем разказва за тънкостите на тази паметна дата - знаейки това, можете да изберете идеалния ден за церемонията!

Разбира се, самата нумерологична/астрологична съвместимост на двойката служи като основа за това как ще се развиват отношенията (и в семейството).

Нека се опитаме да разберем какво се крие зад датата на вашата сватба. Какви енергии обвиват шлейфа около вашата любов и за какви предупреждения могат да ви говорят.

Първо, изчислението. То е много просто: трябва да сведем пълната дата на сватбата ви до едноцифрено число.

Например: 23.04.2024

2+3+0+4+2+0+2+4 = 17 = 8

Нашето число е 8.

Изчислете датата на сватбата си по този начин и потърсете дешифратори.

Ако се окаже, че тя е 1:

Вашият съюз е много ярък и царствен. Общи интереси и цели, следване на призива на амбицията, екипен подход - това е важното тук. За да бъде съюзът силен, винаги се стремете към всичко най-добро (къщи, продукти, коли и т.н.), прекарвайте повече време в обществото, показвайки се като двойка и бъдете готови всеки да инвестира в собственото си самоусъвършенстване. Защото единицата в двойката се разкрива благоприятно само при условие, че има две самостоятелни независими личности.

Ако се получи 2:

Съюзът ви винаги трябва да е изпълнен с хармония, спокойствие и романтика. Тук е много важно и двамата да развивате дипломация, да се стремите да решавате всеки проблем чрез разговори и винаги да намирате компромиси. Никакво укриване, подценяване и измами!

В този случай това ще бъде един много дългосрочен и стабилен съюз на двама отдадени и обичащи се хора.

Ако се окаже, че е 3:

3-ката е основната енергия на семейството и плодородието.

Семейното гнездо на такава двойка трябва да е изпълнено с дружелюбност, лекота и детски смях. С такава енергия в датата на сватбата те буквално трябва да имат много деца и огромна селска къща! Само тогава късметът и изобилието ще се изсипят при тях край реката.

Тук също е важно да се измъкнат от влиянието на родителите, да формират свои семейни ценности и традиции, за да не се отразяват на такова семейство никакви негативни програми и нагласи.

Всички фатални изкусителки имат този аркан в матрицата на съдбата - проверете дали сте сред тях
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Всички фатални изкусителки имат този аркан в матрицата на съдбата - проверете дали сте сред тях

Автор Антония Михайлова