Автор
Антония Михайлова

Всички фатални изкусителки имат този аркан в матрицата на съдбата - проверете дали сте сред тях

Портретът ни в Матрицата на съдбата е образът, с който другите ни виждат и с който се позиционираме в обществото. Това е енергията на нашия рожден ден. Той съдържа силните ни страни и качества, както и нашия потенциал, казва Елвира Самбатян - гадателка на таро, специалист по матрицата на съдбата и съавтор на подкаста „Таро, пари и любов“.

Външеният вид и физическа красота също могат да бъдат повлияни от тази енергия. Всеки един от нас е роден под покровителството на един или друг аркан. Големите аркани обикновено са 22 карти. Всяка има собствен оригинален дизайн и уникално име. Ако във вашата дата на раждане фигурира една от тези таро аркани, тогава вие сте родени изкусителки.

3-ти аркан

Вие сте истинско превъплъщение на женственост и нежност. Жените с това ласо обичат лукса и се чувстват страхотно с много пари. Комфортът и просперитетът са важни за тях. Това е техният ресурс, с който привличат всички блага. Тези дами следват модните тенденции, обожават скъпите бижута и качествените вещи. Мъжете процъфтяват до такива жени и увеличават финансовите си потоци. Представителките на третия аркан не се страхуват да изразяват желанията си, но в същото време са готови да отдадат цялата си грижа и обич на другите. Притежават огромна майчина енергия, която знаят как да използват разумно, така че да направят света по-добро място. 

6-и аркан

Това са най-общителните, красиви и креативни момичета, които знаят как да заявят себе си пред света. Те се грижат за външния си вид и подбират дрехите и аксесоарите си мъдро и внимателно. Обичат всичко красиво - интериорни предмети, ресторанти, изложби, модни събития. Всичко, което правят представителките на шестия аркан, трябва да бъде ярко и привличащо вниманието. Те създават комфорт и хармония, където и да се намират. Често сред тях откриваме отлични дизайнери, модели и декоратори. Важен ресурс за тях е комуникацията, така че винаги са заобиколени от множество хора.

7-и аркан

Това е енергията на победителите и лидерите. Притежателките на седмия аркан са привлекателни, жарки и модерни жени. Често изглеждат по-млади от възрастта си. Имат стегната фигура, обичат спорта и движението. Ходят и говорят бързо. Това са хора, които умеят и обичат да ръководят хората, тяхната енергия е достатъчна за всички. Такива момичета умеят да вдъхновяват околните и с тях си истински зареден за успех. Те са кариеристи, постигат своето. Дами с ясна цел, които вървят само напред. 

11-ти аркан

Момичетата с тази енергия са активни, динамични и привлекателни натури. Отличават се с голямата си физическа сила и отлично здраве. Чувстват се най-пълноценни и щастливи, когато се движат и правят нещо. Именно движението ги зарежда с най-много енергия. Имат красиво тяло и често изглеждат по-млади от годините си. Те са страстни и забележителни. Със своята сила те са способни да зареждат и изпълват с енергия други хора. От тях стават чудесни лидери и вдъхновители.

15-и аркан

Това са страстни, привлекателни и харизматични момичета. Тяхната сексуалност е добре изразена. Те знаят как да съблазняват и обичат. За тях е важно да покажат своята красота и изящни извивки. Обичат яркия грим и често използват услигите на козметик. Имат отлични ораторски качества и комуникативни умения. Такива жени обожават луксозния живот - ресторанти, скъпи и висококачествени дрехи, бижута и пълноценна почивка. Те знаят как да привлекат и увеличат материалното богатство в живота си. Момичетата с този аркан в рождената си дата са добри психолози. 

17-и аркан

Индивидуални и необичайни жени, които знаят как да приковават вниманието на другите към себе си. Притежават огромен творчески потенциал, знаят как да си угаждат и да се възхищават на себе си. Такива момичета, благодарение на своята привлекателност и чар, печелят сърцата на околните. Стремят се към слава, обичат да са на публични места и зареждат другите хора с енергията си. Имат добри комуникативни умения и способност да заинтересуват хората. Те са истински звезди, които знаят как да блестят. Обичат ярките неща, защото искат винаги да бъдат център на вниманието.

Опасни ли са картите Таро?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Опасни ли са картите Таро?

Автор Теодор Муховски

18-и аркан

Момичетата с този аркан имат естествен магнетизъм. Те са секси, съблазнителни и загадъчни. За тях е важно да подчертаят своя силует и изящни линии на тялото. Това е енергията на магьосниците, които знаят как да изпълнят всичко планирано със силата на мисълта. Представителките на този аркан имат добра интуиция и въображение, те са отлични психолози и актьори. Такива момичета привличат другите със своята енергия, елегантност, красота и непринуденост.