Автор
Антония Михайлова

Тя беше 106 кг, а преди дни стана Мис Колумбия: Вдъхновяващата история на Даниела Толоса (Снимки)

Новата "Мис Колумбия" - Даниела Толоса, която бе избрана за титлата преди броени дни, разтърси социалните мрежи с личната си история, превръщайки се в пример и вдъхновение за много жени по света.

В откровена изповед пред последователите си 30-годишната красавица, която ще представи родината си на конкурса "Мис Вселена" в Мексико през ноември, разказва, че някога е тежала над 100 кг. Когато един ден кантарът се спрял на стряскащата цифра от 106 кг, тя се амбицирала и предприла първи стъпки към битката си с наднорменото тегло.

View post on Instagram
 

Даниела била само на 10 години, когато загубила баща си, разказва тя в интервю за местния канал RCN. Именно след тази тежка загуба тя започнала да яде непрекъснато.

Така на 22-годишна възраст вече тежала 106 кг. Тогава взела категоричното решение да се подложи на операция, след което предприела сериозни мерки да промени външния си вид.

View post on Instagram
 
Мис България Елизабет Кравец с 8 нарушения на договора
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мис България Елизабет Кравец с 8 нарушения на договора

Автор Ева Григорова

Красавицата, която е юрист по образование, споделя и мотивите си да спечели короната в Мексико. "Тук съм, за да ви напомня за привилегията да притежавате тялото си, да уважавате процесите си, да се чувствате безусловно горди от това, което имате днес, и че продължавате по пътя към най-добрата версия на себе си.

Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в целите си, в мечтите си. Защото никога не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия", казава тя пред медията, мотивирайки хората да не се отказват от мечтите си.

View post on Instagram
 

Признава, че борбата с килограмите ѝ е коствала много лишения, постоянство и воля, но и че всяко старание, положено от нея, си е заслужавало усилията. С постигнатата си мечта Даниела Толоса е доказателство, че не съществуват пречки пред човешкия дух.

Посланието на Даниела към всички онези, които страдат от подобен на нейния проблем, е, че стига да желаеш нещо много силно, няма нищо, което да те спре по пътя към мечтата.

View post on Instagram