Автор
Веселина Петрова

Водеща сподели нещо много неприятно за характера на Джей Ло: Тя никога не е била добър човек

Нещата около Джей Ло стават все по-горещи. Певицата, която обича да държи всичко под контрол, търпи провали на всеки фронт - и професионален, и личен.

Лопес се сблъска с доста голям хейт през последните месеци. И освен че бракът ѝ е пред разпадане, освен че продава скъпия дом, който търси месеци наред заедно с любимия Бен, се наложи да отложи и турнето си. А сега е мишена и на неприятни коментари.

Хейтърите на Лопес са сигурни, че всичко в живота се връща: певицата, казват те, никога не е била добър човек, но сега просто получава това, което заслужава. Дори Бен, казват потребителите, видя истинското ѝ лице и избяга.

Колегите на Лопес също не я съжаляват особено - те, в унисон с интернет потребителите, критикуват характера на певицата, въпреки че признават, че тази всеобща омраза вече преминава всякакви граници, пише Elle.

View post on Instagram
 

Преди ден популярната американска телевизионна водеща Меган Маккейн си спомни периода, в който Джен била нейна колежка в шоуто The View. А впечатленията ѝ от запознанството им са доста противоречиви.„Разказвам същите лоши истории за нея като за останалия свят. И дори ми е малко неудобно, защото нещата ескалираха и вече Джей Ло е обект на масови подигравки. Но тя е просто изключително неприятен човек. Тя имаше огромен антураж със себе си, дори по-голям от Ким Кардашиян или президента. Не разбирам защо е необходимо това“, спомня си Меган в разговор с Entertainment Tonight.

Водещата добавя, че е изненадана, че хора от такъв мащаб не могат да се държат мило и приятелски поне за 10 минути.

За щастие Дженифър Лопес все още има доста фенове и поддръжници, които я намират за приятен човек. Наскоро Матю Макконъхи ѝ се възхити публично, спомняйки си работата им по филма „Сватбеният агент". Матю призна, че певицата и актриса е истински професионалист.