Автор
Ива Петрова

Симона от "Хелс Китчън" призна дали наистина има връзка с Димитър

Атрактивната участничка в последния сезон на "Хелс китчън" - Симона, разкри, че поведението ѝ в кулинарното риалити шоу е резултат на предварително обмислена от нейна страна стратегия.

Брюнетката сподели, че единствено шеф Ангелов е успял да я респектира. За сметка на това нито един от съперниците ѝ не е я е уплашил, въпреки факта, че за тях готвенето е професия, а за нея - хоби.

View post on Instagram
 

"Познати ми казваха, че те ще ме смажат, но аз ги смазах психически. Те бяха по-добри от мен, но аз знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат преди мен", разказва родопчанката в подкаста The Voice cast.

"Единственият шанс да работя в ресторант е, ако ресторантът е мой и готвачът ми е болен", уточнява Симона. Тя сподели още, че да има заведение по принцип съществува като план в главата ѝ, но не и на този етап.

View post on Instagram
 
Няма да повярвате в кое риалити става звезда Симона от Кухнята на Ада
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Няма да повярвате в кое риалити става звезда Симона от Кухнята на Ада

Автор Ива Петрова

След като се оказа, че в действителност Симона е изглеждала неуверена само привидно и че всичко е било резултат на тактически ходове, премисляни внимателно от нея, зрители на формата се попитаха дали пък и романтичната ѝ заигравка с Димитър също е била част от плана.

Звездата от последния сезон на "Хелс китчън" категорично подчерта, че с Димитър са заедно, въпреки многобройните твърдения на фенове, че връзката им е пълна симулация. Симона отбеляза, че не желаят да афишират романса си, най-вече защото Димитър иска така.

View post on Instagram