Автор
Веселина Петрова

Кейт Мидълтън се бори с последствията от химиотерапията

Кейт Мидълтън е изправена пред усложнения от химиотерапията, на която е подложена, но все пак планира да се върне към кралските задължения, съобщава The Sun.

По-рано се появиха съобщения, че принцесата на Уелс може никога да не се върне на работа, пишат медиите.„Източници, близки до принцесата на Уелс, казаха, че още от самото начало тя е имала проблеми с лечението – химиотерапията не е никак приятно нещо. Всички се опасяват, че след тежка операция и дългия период на възстановяване, отново ще ѝ се наложи да се подложи на лечение“, коментира близък до кралското семейство.

Според него, Кейт е трябвало да се сблъска със сериозни трудности, но сега лечението ѝ е преминало на нов етап.

View post on Instagram
 

"Тя 100 процента ще се върне, за да бъде отново принцеса на Уелс и ще продължи страхотната работа, която е вършила преди. Това ще се случи, когато настъпи подходящият момент и тя е готова. Много е важно тя да получи позволение от своите лекари.", казва още източникът.

View post on Instagram
 

През януари Кейт Мидълтън претърпя коремна операция, след което спря да се появява публично. Нейното отсъствие беше приписано на лични проблеми, а в мрежата се появиха много конспиративни теории за това какво наистина се е случило с принцесата на Уелс, пише Cosmopolitan.