Автор
Антония Михайлова

Плажовете на зодиака: Открий идеалното морско кътче според зодията

Лятото е времето, когато всички мечтаем за слънце, море и пясък. Но замисляли ли сте се, че може би зодията ви крие тайни за това кой плаж е най-подходящ за вас? Открийте идеалното морско кътче според звездите и се потопете в лятното приключение, което най-добре отговаря на вашия характер и предпочитания. За всички зодиакални знаци ще предложим и български плажове, където може да намерите своето щастливо място.

Овен

Плаж за адреналинови приключения: Уайкики, Хаваи, и Смокиня, Созопол, България

Овенът обожава предизвикателствата и активния начин на живот. Плажът Уайкики в Хонолулу предлага сърфинг, плуване и много водни спортове, които ще задоволят жаждата ви за адреналин. В България, плаж Смокиня край Созопол предлага водни спортове и възможности за приключения.

Телец

Луксозен релакс: Сен Тропе, Франция, и Свети Влас, България

Телецът цени комфорта и лукса. Плажът Сен Тропе със своите шикозни плажни клубове, луксозни хотели и изискани ресторанти е перфектното място за вас, за да се насладите на морето с всички удобства. В България плажът на Свети Влас предлага луксозни курорти и висококачествени удобства.

Близнаци

Вечен купон: Ибиза, Испания, и Слънчев бряг, България

Близнаците обичат динамиката и социалните контакти. Плажовете на Ибиза предлагат не само красиви гледки, но и нон-стоп партита, където можете да се забавлявате денонощно. В България Слънчев бряг е известен с денонощния си нощен живот и множеството си клубове.

Рак

Семейно уединение: Мъртъл Бийч, Южна Каролина, и плаж Аркутино, България

Ракът цени семейната атмосфера и уединението. Мъртъл Бийч предлага спокойни семейни курорти с много забавления за деца и възможности за релакс за възрастните. В България плаж Аркутино е тих и спокоен, идеален за семейна почивка. Плажът е част от резерват Ропотамо и е разположен между курортните комплекси Дюни и Приморско. Аркутино се характеризира с красива и обширна плажна ивица, където расте пясъчна лилия. Водата е много чиста и дори може да видите как рибките плуват в нея. 

Лъв

Слънчев блясък: Маями Бийч, Флорид, и плаж Златни пясъци, България

Лъвът обича да е в центъра на вниманието и да се наслаждава на луксозен начин на живот. Маями Бийч предлага ярки светлини, бляскави партита и множество възможности за забавление и почивка. В България Златни пясъци предлага луксозни хотели и оживен нощен живот.

Дева

Природна хармония: Амалфийско крайбрежие, Италия, и плаж Иракли, България

Девата търси красотата и спокойствието в природата. Амалфийско крайбрежие е идеално място с живописни гледки, чисто море и спокоен ритъм на живот, който ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на природната хармония. Амалфийското крайбрежие, признато от ЮНЕСКО за изключителен пример за средиземноморски пейзаж, е една от най-запомнящите се дестинации в Италия. Тук планините се спускат в морето в една вертикална сцена от стръмни скали, катерещи се по скалите жилища и зелени гори. В Българи плаж Иракли е известен с девствената си природа и чистата околна среда, която не може да се срещне почти никъде по българското крайбрежие на Черно море.

Везни

Романтична идилия: Бора Бора, Франция, и плаж Дюни, България

Везните обожават романтиката и естетиката. Бора Бора със своите кристално чисти води и романтични бунгала над водата е идеалното място за романтични преживявания и спокойна почивка. В България курортът Дюни предлага романтична атмосфера и красиви плажове.

Скорпион

Екзотично приключение: Острови Фи Фи, Тайланд, и плаж Силистар, България

Скорпионът обича мистерията и екзотиката. Острови Фи Фи с техните скрити заливи, тюркоазени води и богат подводен свят ще ви предложат незабравими изживявания и открития. В България плаж Силистар предлага уединение и непокътната природа.

Стрелец

Експедиция в дивото: Заливът Байрън, Австралия, и плаж Камчия, България

Стрелецът е влюбен в приключенията и изследването на нови места. Заливът Байрън предлага не само прекрасни плажове, но и възможности за туризъм, сърфинг и опознаване на местната култура. Плажът на Камчия на Българското Черномория предлага уникални природни пейзажи и възможности за екотуризъм.

Най-добрите дестинации за плажни кадри това лято в Европа и отвъд нея
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Woman.bg

Най-добрите дестинации за плажни кадри това лято в Европа и отвъд нея

Автор Woman.bg

Козирог

Спокойствие и традиция: Чинкуе Тере, Италия, и Несебър, България

Козирогът цени традициите и спокойствието. Чинкуе Тере със своите малки рибарски селища, каменни къщи и спокоен начин на живот е идеалното място за почивка и релакс. Старият град Несебър в България с неговите исторически забележителности и спокоен плаж е идеално място за вас.

Водолей

Алтернативен рай: Гоа, Индия, и къмпинг Градина

Водолеят търси уникалното и нестандартното. Гоа със своите хипи плажове, музикални фестивали и духовна атмосфера е идеалното място за вас да откриете нови хоризонти и да се насладите на свободния дух. В България къмпинг Градина предлага алтернативна атмосфера и разкошно място за къмпингуване.

Риби

Оазис на мечтите: Малдиви и плаж Синеморец, България

Рибите мечтаят за хармония и спокойствие. Малдивите със своите бели пясъчни плажове и кристалночисти лагуни е идеалното място да избягате от света и да се потопите в мечтания оазис на спокойствие и красота. Плаж Синеморец на Българското Черноморие предлага уединение и живописни природни гледки.