Автор
Евелин Попадийна

Лято 2024: Тези обувки са най-големият хит

Жегата е огромна - лятото тази година ни връхлетя внезапно… Време е да ви кажем кои са най-модерните обувки за лято 2024 г. и какво да търсите, като обикаляте магазините или ровите в сайтове.

Сандали с тънки каишки
Не е нужно да сте с неудобни обувки, за да изглеждате женствени и привлекателни. Сред тенденциите за лято 2024 е лесно да изберете едновременно стилни и удобни обувки. Пример за това са сандалите с елегантни тънки каишки. Голяма част от дизайнерите тази година бяха вдъхновени от епохата на Античността, благодарение на това виждаме каишките в много артикули на новите им колекции.

Сандали за риболов
Рибарските сандали са трендът на това лято. Основният акцент при тях е комбинацията от широки ленти и равни подметки. На пръв поглед изглеждат груби, но се комбинират чудесно с романтични рокли, поли и елегантни панталони!

Балеринки
Съвременните момичета постоянно са в движение, затова ще оценят завръщането на тези удобни обувки. С леко променен модел, пантофките завладяват летния гардероб на дамите и носят елегантност и комфорт.

Mules обувки с котешки токчета
Елегантни и удобни – обувки „Муле“! Мулетата с остър връх и котешки токчета вече спечелиха сърцата на много дами по света. Подходящи са за всяко облекло и всеки повод, а с котешкия си ток се отличават с женственост и изисканост.

Джапанки и чехли
Световните марки обявиха за модерни обикновените джапанки с лента между пръстите. Комбинациите с тях са много различни и смели – елегантни миди и макси дрехи, поли и панталони. Отличителната черта на този тип чехли е високата платформа, която обаче не пречи на комфорта, а и добавя няколко сантиметра към височината.

Остър връх и акцентен ток
Заостреният връх остава най-желан от дамите и дизайнерите. Стилистите са на мнение, че тези обувки визуално правят краката по-слаби, особено ако са в светъл нюд цвят. Модерният детайл към този тип обувки е дизайнът на тока.

Бъдете цветни и различни
Базовите модели обувки на 100% са незаменими, но защо „да си разваляме“ лятото със скучни обувки? Разнообразете малко и изберете по-ярък цвят – червено, розово, синьо, зелено, оранжеви и металически цветове.

Летните рокли, които винаги ще са на мода
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Летните рокли, които винаги ще са на мода

Автор Евелин Попадийна