Автор
Евелин Попадийна

Летните рокли, които винаги ще са на мода

Жените са доста изобретателни и това се вижда по това, как с годините са успели да променят схващането, че роклята е елегантно облекло. В днешно време жените са смели и не се страхуват да комбинират роклята с различни видове обувки, като по този начин успяват да я адаптират към различни поводи – офис, разходка, бар, коктейл.

Модата се променя във всеки един миг и въпреки това има модели рокли, които ще останат актуални и след няколко десетилетия. Ето с какви рокли да запълните гардероба си, ако все още не сте, за да сте сигурни, че винаги ще сте актуални.

Slip рокля
Този модел става особено популярен през 90-те години на миналия век и вече три десетилетия не слиза от модния подиум. Спокойно можем да я наречем роклята на всички времена. Може да я комбинирате със сандали, чехли, маратонки и дори ботуши. Без значение дали ще е в неутрални цветове, или ярки и наситени нюанси, с нея ще изглеждате перфектно.

Риза тип рокля
Ризата тип рокля може да се носи по десетки различни начини. Обувки на ток, сандали, кецове – всякакъв тип обувки ѝ отиват. Сложете я с обувки на ток в комбинация с клъч и сте готови за парти. Облечете я и добавете готини сникърси, голяма и функционална чанта и сте с идеалната офис визия.

Чаена рокля
Чаената рокля с малък флорален принт е класика. Ако към нея прибавите сандали на ток ще сте изключително елегантни, а ако я комбинирате с маратонки или каубойски ботуши, ще ви е много удобно в ежедневието.

Изчистени трикотажни модели
Трикотажът не е само за студения сезон! Този тип рокли отдавна са открили място в женския гардероб и ще останат още дълго там, тъй като са много практични. През летния сезон заложете на изчистени модели по тялото, те се съчетават идеално с кецове, сандали, обувки с висок ток, та дори и с по-груби маратонки.

През лятото бъдете смели и експериментирайте, съчетавайте рокли с различни удобни обувки и със сигурност няма да останете незабелязана.

Дългата бяла пола е истинският герой на лято 2024
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Дългата бяла пола е истинският герой на лято 2024

Автор Пепа Попова - Пепита