Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните да избягват важни решения, Близнаците да бъдат търпеливи

Колкото и да сте завладени от емоции, не се натоварвайте и не се отдавайте на стара носталгия. Отворете се за новите енергии.

Овен – Стойте далеч от важни решения и не изразявайте мнението си пред хора, в които не сте сигурни. Гледайте и слушайте другите, в противен случай може неволно да накарате някой да мисли, че сте му конкуренция. Без значение с кого общувате, покажете, че имате състрадание и че сте винаги готови на компромис.

Телец – Ситуацията ще е под контрол и можете да постигнете завидни успехи, но при условие, че не предприемате драстични ходове и не променяте решения в последния момент. Бъдете дипломатични в общуването си.

Близнаци – В този момент е необходимо търпение. Въпреки че чувствате, че животът ви преминава през бурни времена, скоро ще достигнете безопасно пристанище. Слушайте вътрешния си глас, защото той ще ви отведе до щастливо и сигурно бъдеще.

Рак – Хороскопът ви подчертава важността на даването и получаването в този момент. Не забравяйте да изразите любовта си с думи и действия. Сега е моментът да се уверите, че тези, които обичате, знаят, че ви е грижа за тях, дори и да ви е трудно да го изразите! Обичайте другите така, както бихте искали да ви обичат!

Телци, през юли ще се освободите от миналото, ще постигнете и най-смелите си мечти
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през юли ще се освободите от миналото, ще постигнете и най-смелите си мечти

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Лъв – Не се посвещавайте изцяло на работата, но си оставете достатъчно време за случайни срещи, забавни хора и кафе с приятели или познати. Шансовете днес са големи, че ще попаднете на добра възможност за печалба или инвестиция, парите ще дойдат при вас бързо, но не ги харчете веднага, а се подгответе за нови предизвикателства.

Дева – Опитайте се да намерите нови източници на мотивация, защото ако наблюдавате пасивно какво ще се случи, може да останете разочаровани. Вие заслужавате всичко добро, което ще дойде в живота ви. Обърнете внимание на сънищата си, те могат да бъдат добри предвестници.

Везни – Денят е идеален за съобщаване на нови идеи и даване на предложения, свързани с организацията на работата. Време е да се отдадете на романтика и да прекарате време в дейности, които ви отпускат или ви помагат да откъснете ума си от тревогите. Пътуването ще се окаже по-добро, отколкото се надявате.

Скорпион – Ще почувствате, че космическите енергии и Слънцето са много щедри към вас и ще ви помогнат да посрещнете лятото със стил. Пред вас се отваря цял набор от възможности и вие няма да се поколебаете да оставите страховете си зад гърба и да се възползвате от тях. Време е да обърнете плочата.

Стрелец – Предстоят ви много предизвикателства и ще трябва да предприемете твърди стъпки, за да избегнете неуспехи. Ако възникнат ситуации, които са неблагоприятни за вашите интереси, вашият оптимизъм и воля ще ви помогнат да се изправите пред тях.

Козирог – Добре ще е да се съсредоточите върху настоящето и възможностите, които са отворени пред вас. Не се разстройвайте за неща от миналото, които не можете да промените. Затворете вратата към миналото и обърнете нова страница! Обградете се с хора, които ще ви насърчават и подкрепят.

Водолей – Имате определени проблеми, които трябва да решите и които не можете да доверите на никого. Дори и да ви е трудно да изглеждате умерени, днес трябва да мерите думите си и да внимавате какво говорите, за да не усложнявате нещата.

Риби – Предстои ново начало в близко бъдеще. Това е време за забавление, щастие и радост, дори ако затваряте някои глави с тъга. Затова пък нова глава е пред вас! Бъдете позитивни и вярвайте повече в себе си. Възползвайте се от възможността, преобразете живота си!