Автор
Евелин Попадийна

Истините за живота, които всяка жена трябва да научи по трудния начин

Всяка жена минава през различни етапи от живота си и учи ценни уроци. Доста често уроците идват след много допуснати грешки. Но все пак това е животът – грешка след грешка, докато не си научиш урока и не продължиш напред, често по-добър и по-мъдър от преди. Ето ги и тях:

Всяка жена има в себе си добро и лошо момиче. Доброто момиче чака да бъде повикано, не иска да безпокои никого, зряла и сдържана е. Докато лошото момиче е смело, преследва мечтите си, постига целите си, дори е леко луда. Но все пак, нека не забравяме, че е по-добре да си спомняме глупостите, които сме правили преди време, а не да се чудим „какво щеше да бъде, ако бях по-смела…“.

Рано или късно ще ти се случат неща, за които си се чудила как ще ги преживееш… Е, преживяват се…

Лошото в живота не се случва само веднъж, винаги има шанс да се повтори. Нужна е воля, за да се изправяш пред всяко зло, за да станеш силна жена!

Не всичко е сигурно в този живот. Едно от най-трудните неща в живота всъщност, е да се научиш, че не всичко в живота е сигурно – не, няма цял живот да работиш на тази позиция; да, има вероятност да не остарееш с този мъж; точно така, напълно възможно е да изгубиш близък в автомобилна катастрофа. Животът е една несигурност и ако приемеш този факт, ще го живееш много по-пълноценно и по-истински.

Никой не е безсмъртен! Със сигурност щеше да е по-добре близките ти винаги да са до теб, но се случват и неприятни неща – болест, инцидент.

Ще дойде момент, в който трябва да се откажеш от нещо – любов, приятелство… въглехидрати. Балансът е ключов в живота на един човек, не умееш ли да балансираш, то бъди готов да се откажеш от нещо.

Любовта не пита… Дори и да си щастливо омъжена, никой не ти гарантира, че няма да се влюбиш в някой колега или познат. В такива ситуации е добре да знаеш, че не е нужно да правиш нещо с тези чувства, просто ги остави, но не прави нищо, с което да навредиш на половинката си. Не си първата, която усеща привличане към друг, но не бъди като всички, които разбиват семейството си заради афера.