Автор
Ева Григорова

Заковавам те! Гала едва не разплака панелиста Жоро Блажев

След като вчера предаването на Гала "На кафе" по Нова тв не беше излъчено заради старта на новото Народно събрание, днес тв водещата успя да компенсира пропуска, тъй като 20 юни бе важна дата за един човек от екипа на предаването.

Инфлуенсърът Георги Блажев, който се утвърди като сериозен панелист, имаше рожден ден, и днес Гала едва не го разплака заради това.

View post on Instagram
 

Жоро почти се просълзи от пожеланията на шефката си и развълнуван закри лицето си с лист от сценария на предаването. Думите, които последваха от страна Гала обаче определено го заковаха на място.

"Заковавам те на панела! Ще стоиш тука, докато и аз стоя", отбеляза категорично Гала, след като го поздрави на патерица за рождения му ден. Така водещата ясно показа на колегата си, че ако има промени в екипа на предаването след задаващата се ваканция, те няма да засегнат Блажев.

Ето как реагира Гала, когато научи пола на внучето, което чака
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето как реагира Гала, когато научи пола на внучето, което чака

Автор Ива Петрова

Припомняме, че миналата година екипът панелисти на Гала намаля с един човек, след като моделът и футболна съпруга Ромина Тасевска бе поканена да стане водеща на "Съдебен спор".

View post on Instagram