Автор
Ева Григорова

Матю Пери хвърлил маса по бившата си годеница и я блъскал в стената

Станаха ясни нови разкрития за актьора от сериала "Приятели". В годините преди смъртта си Матю Пери нападнал физически няколко жени – включително бившата си годеница Моли Хървиц. Това сензационно разкритие направиха източници, близки до покойната звезда. 

Нови сериозни обвинения разказват как той "хвърлил малка масичка за кафе" по Хървиц, след като са имали сериозен конфликт по повод на негова изневяра през 2021 г. Двамата публично обявиха края на годежа си, след като през лятото на 2021 г. стана ясно, че Пери е имал флирт с 19-годишната Кейт Харалсън в приложението за запознанства Raya. 

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Но, според източници, запознати с връзката им – Хървиц всъщност прекратила отношенията им още през февруари, след друга огромна кавга на Свети Валентин. Според Daily Mail, двамата се сдърпали, след като Моли разбрала, че Матю е купил подарък, предназначен за друга жена. "Той хвърли масичка за кафе по нея и ѝ каза, че е луда. Матю не понасяше да бъде изоставян, имаше огромен проблем с това", пише още изданието. 

Източниците на медията твърдят също, че Пери блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и я захвърлил на леглото през март 2022 г., когато изпаднал в нервна криза. "Морган вече не работеше с Матю. Той имаше ужасен емоционален срив и в разгара на момента не можа да контролира емоциите си. Страхуваше се, че ще бъде изоставен. Човекът, когото близките му познаваха и човекът, когото светът познаваше, са двама напълно различни хора", разкриват още източници. 

На 28 октомври Пери беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис, като причина за смъртта му е удавяне. Въпреки че първоначалните токсикологични доклади са отрицателни за фентанил или метамфетамини, Едуардс смята, че „нещата не се навързват“, когато става въпрос за подробностите около смъртта му. 

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Кайти Едуардс, бившата приятелка на Матю Пери, намекна, че актьорът от „Приятели“ може да се е върнал към употребата на субстанции, което е довело до смъртта му. „Познавам Матю и знам, че не би се удавил току-така. Мисля, че той е взел хапчета през седмицата“, каза Едуардс пред Sun.

Появиха се шокиращи разкрития: Матю Пери лъгал всички, че е трезвен преди смъртта си
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Появиха се шокиращи разкрития: Матю Пери лъгал всички, че е трезвен преди смъртта си

Автор Ева Григорова