Автор
Ива Петрова

Майка му разреши ли: Ерген №3 Алек Младенов си има гадже

Ерген №3 Алек Младенов си има приятелка. Това твърди източник, близък до бизнесмена, пред "България Днес".

Коя точно е дамата на сърцето на скандалния блондин не е ясно, тъй като самият той даде да се разбере, че не желае да прави личния си живот публично достояние.

View post on Instagram
 

Според първоначалните слухове избраницата на Алек била дъщеря на влиятелен юрист, но се оказва, че всъщност самата тя е адвокат. Става дума за русокоса жена около 30-те години, което я прави малко по-възрастна от Младенов.

Това потвърждава подозренията, че третият "Ерген" има предпочитания към руси дами. Финалистките в романтичното риалити също отговаряха на тези характеристики.

View post on Instagram
 

Последният епизод на третия сезон на предаването предизвика бурни реакции сред зрителите, след като Алек отказа да избере победителка.

Това разгневи не само двете финалистки - Маги и Надежда, но и голяма част от зрителите, които се почувстваха измамени и разочаровани.

Магдалена тотално срина Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Магдалена тотално срина Алек

Автор Ива Петрова

До момента се смяташе, че изборът на Алек е бил под влияние на майка му, но истинската причина може би е, че той вече е имал сериозна връзка, както, апропо, се мълвеше из някои медии.

Запознати със ситуацията предполагат, че поведението на майка му също е било театър и че тя не е одобрила нито една от участничките, защото е знаела за сериозната му приятелка, пише още изданието.

View post on Instagram