Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през юли трудностите се премахват

Скъпи Везни, за вас през юли хоризонтът на живота ви се отваря и трудностите, натрупани в предходния период, се премахват. Транзитът на Юпитер в Близнаци ви помага да постигнете отдавна поставени цели. Меркурий, планетата на комуникацията и мисленето, ще бъде в благоприятна позиция, която ще улесни комуникацията и преговорите, както и плановете за разширяване. От професионална гледна точка юли може да донесе нови възможности за работа или за напредък в съществуващата работа.

Общуването с някои хора ще се окаже изключително полезно, както финансово, така и по отношение на духовно удовлетворение. Този месец е благоприятен да поставите всичките си планове на стабилна основа.

През юли внимателно планирайте разходите си предварително, защото могат да излязат извън контрол, създавайки допълнително напрежение. Този месец ще има някои битки на интереси, тъй като Марс в Телец засилва конкурентните тенденции през първите две десетдневки на месеца. 

Също така този месец самочувствието ви може да ви напусне на моменти и да отнеме способността ви да поемате инициатива. Има опасност някои от вас да станат жертви на злонамереност. Нервността няма да липсва и ще е следствие от поведението на някои хора, които ще ви дразнят.

Вашият личен живот ще бъде по-динамичен от този на повечето други хора. Тези дни може да донесат запознанство, което ще събуди у вас искрени емоции. Вероятно ще се почувствате по-свободни и отворени към нови преживявания и приключения. Мнозина ще бъдат изненадани. През първата половина на юли не бързайте, а вървете с бавни темпове, позволете на потенциалните емоционални контакти да се развиват бавно.

Деви, през юли слушайте себе си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през юли слушайте себе си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева