Автор
Евелин Попадийна

Алфа жена ли сте: 9 начина да разберете още сега

Има едни жени, които само с осанката си показват, че са повече от другите. Които не се страхуват да изразяват мнение, да се справят сами и само с присъствието си респектират останалите. Много мъже се плашат от тях и бягат, защото не са готови да застанат рамо до рамо с алфа жена. Как обаче да разберете, че сте точно от този тип дами?

Сами сте си супергерой
Можете да си направите всичко сама! Не ви е нужен мъж, за да ви смени крушката или да ви заведе на почивка, можете и сама.

Наясно сте със себе си
Знаете какво искате от живота и имате смелостта да го постигнете. Това обаче плаши мъжете, тъй като те са свикнали да са по-силната част от връзката.

Баланс
Алфа жена сте, със сигурност знаете, че за да успеете, трябва да постигнете баланс. Трябва да сте наясно със слабите и силните си страни, и сте готови да преборите слабостите си.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Не се страхувате от интимност
Било то физическа или психическа интимност – вас не ви е страх. Чувствате се секси както в спалнята, така и извън нея.

Имате ясна преценка за хората
Веднага разпознавате лъжите и фалшивите хора. Ако нещо не ви харесва, то тогава няма място в живота ви.

Уважение
Уважавате другите, но уважавате и себе си. Не бихте позволили някой да се държи неуважително с вас, а ако се открие такъв човек, то бързо го поставяте на мястото му.

Как да сложите край на токсична връзка
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Как да сложите край на токсична връзка

Автор Евелин Попадийна

Темперамент
В един момент сте горещи, в друг – студени. Обичате силно, живеете, работите усилено. Извличате максимума от живота, но нека не забравяме, че доста мъже ги е страх от такива жени.

Давате всичко от себе си
Без значение дали трябва да организирате парти, или да свършите работа в офиса – винаги се раздавате на 100%. Затова и сте постигнали толкова много в живота си.

Насърчавате хората около вас да са най-добрите
Силните жени знаят как да постигнат целите си. Наясно са, че не са перфектни, но работят всеки ден, за да се подобрят. Прилагат същото и с половинката си, често обаче се случва мъжа да не „издържи на напрежението“ и да си тръгне.

Все пак, хубаво е алфа жените от време на време да си позволяват да бъдат слаби. Оставете мъжа до вас да носи торбите от магазина, да ви купува подаръци и да ви глези.