Автор
Евелин Попадийна

Винаги стилни: Как да носим обикновена тениска

Не съществува жена, която няма поне една тениска в гардероба си. Тя е универсален елемент от женския гардероб, който може да се комбинира с всичко и да се превърне в основа за създаване на много стилни и интересни визии.

През лятото на 2024 година можем да си позволим да се „развихрим“ и да създадем различни, интересни и стилни визии с тениска. Днес ви даваме няколко идеи, които да си „откраднете“:

Тениска и дънкови шорти
Тази комбинация е класика и никога не излиза от мода! Заложете на шорти с висока талия, по този начин визуално ще удължите краката си и ще скриете несъвършенствата във фигурата си. Подчертайте талията с колан и наметнете жилетка, лек пуловер или сако на раменете си – по този начин ще добавите „наслояване“ във визията. Обувките могат да са всякакви – сандали на ток, ниски сандали, кецове, дори маратонки или чехли.

Тениска с миди пола
За по елегантна и женствена визия съчетайте тениска с миди пола. Сложете пола с леопардов принт, все пак тази година са хит, от лека материя – вискоза или коприна. За да завършите визията, добавете сандали на ток и мини чанта, за по-романтична визия или кецове с раница, за по-ежедневен вид.

Тениска и панталон
Ленен панталон и тениска, да, на някои от вас може да им звучи скучно, но с подходящите аксесоари можете да създадете страхотна визия. Добавете масивно колие, обеци, големи слънчеви очила, колан и чанта. Получавате една стилна и практична визия, на която можете да си позволите да сложите както сандали на ток, така и кецове.

Тениска с рокля
Обикновена рокля, от лен или сатен, е идеален избор за лятото. За да постигнете, така модерната през последните сезони, визия на слоеве – добавете тениска отдолу. Изберете тениска с права кройка, без надписи и щампи, за да не прекалите. Допълнете тоалета с красиви обувки на ток, сандали, еспадрили, кецове и любимата ви чанта.

Тениска с риза и спортни шорти
Съчетаването на тези три артикула не е за всеки, но визията е модерна и придава много деветдесетарски стил, а и е много удобна. Съветът ни е да изберете ярки цветни спортни панталонки, тениска и класическа риза върху тениската. Сложете високи чорапи и кецове, за да допълните визията в този вайб. Ако добавите и бейзболна шапка, няма да останете незабелязана.

Женствени и удобни: Вижте полите, които са хит това лято
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Женствени и удобни: Вижте полите, които са хит това лято

Автор Евелин Попадийна