Автор
Евелин Попадийна

Задължително е да имате поне една от тези поли в гардероба

През 2024 г. ни е позволено да експериментираме в модата. Завръщането на модели от 2000 години, тихият лукс, все неща, които са несъвместими едно с друго, но по отделно са перфектни. Днес всяка жена има право да облече, каквото харесва и никой няма да я съди, ако реши да експериментира.

Въпреки че през последните десетилетия дънките, късите и дългите панталони са предпочитани от жените, тази година ви съветвам да заложите на поли. Те имат няколко предимства – изключително лесни са за съчетаване и придават женственост. През 2024 година има няколко модела поли, които е задължително модерните дами да имат в гардероба си, е, може да не са всички, но поне една от тях.

Дънково миди
Денимът си остава един от най-предпочитаните материи. Тази година моделите с висока талия са много популярни, тъй като визуално удължават краката и подчертават фигурата. Най-актуалната дължина пък е миди – тя прави визията женствена, а в същото време запазва комфорта. Имате богат избор от цветове. Тази пола може да се комбинира с топ или тениска и кецове за по ежедневна визия, или с риза и елегантни обувки на ток за вечерно излизане.

Сафари стил
През 2024 г. тези поли се утвърдиха като едни от най-модерните. Заложете на модел в неутрален цвят – бежово, каки, маслина. Множеството джобове, ципове, каишки и колани са отличителни за тези поли. Предпочитаните материи за тях са естествените – памук и лен. Моделът е идеален за създаване на casual или smart-casual визии.

Флорален принт
Полите с флорален принт ще са хит през лятото! Флоралните елементи добавят игривост и лекота към визията ви. Няма значение какъв цвят ще изберете, но трябва да внимавате при съчетаването на останалите елементи от визията – старайте се да не прекалявате.

Дълги поли в „селски“ стил
Дългата пола е на върха на всички тенденции. Тези модели често са изработени от естествени тъкани и могат да бъдат украсени с етнически бродерии или апликации. Стилистите препоръчват два начина за комбиниране – с широки свободни блузи или плътно прилепнали топове с презрамки. Като аксесоари използвайте – широки колани, шапки и ниски боти, с тях ще допълните "провинциалната" си визия.

Плисе
Плисираните поли също запазват мястото си на върха. Акцентът в момента са необичайните цветове. Популярните дължини за тази пола са миди или дълга. Тези дължини са подходящи както за ежедневна визия, така и за събития, на които трябва да сте малко по-елегантни.

Сатен
Тези поли винаги ще имат място в гардероба ни! Благодарение на своята гладкост и блясък,, сатенените поли изглеждат луксозно. Това обаче далеч не означава, че трябва да се обличат само за официални поводи. Страхотни са и за забързаното градско ежедневие. Можете да заложите както на права кройка, така и на асиметрия. Палитрата е изключително разнообразна и можете да изберете дори по-крещящи цветове. Тези поли можете да съчетаете както с обикновен топ или тениска, така и с някоя по-шармантна блуза. Ако искате да съберете всички погледи, изберете сатенен комплект.

Най-модерните чанти през 2024 г.
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-модерните чанти през 2024 г.

Автор Евелин Попадийна