Автор
Кристина Кирова

Тежък ултиматум: Виктория заплашила Дейвид Бекъм още на първата им среща

Семейство Бекъм все още е еталон за идеалната любов, която издържа теста на времето, въпреки слуховете, които се носят все по-упорито в медиите, че Дейвид далеч не е бил верен на Виктория през този четвърт век, в който са щастливо женени.

След няколко дни се навършват точно 25 години от сватбата им, а двамата са заедно и до днес. След толкова години, 4 деца и натиск на медиите. Но как всъщност е започнало всичко?

View post on Instagram
 

Виктория Бекъм, като типичен женски представител на зодия Овен, веднага искала да вземе развитието на отношенията им в свои ръце. Още преди първата им среща, но Дейвид отказал това да се случи и поел инициативата за тяхната любов. Дейстивето се развива на мач на Манчестър Юнайтед през далечната 1997 г. И двамата признават години по-късно, че са били привлечени един от друг, още преди да се срещнат на живо за пръв път.

Виктория е категорична, че първото, което си е помислила, когато видяла Дейвид на снимка, било "Той е великолепен", а той я видял за пръв път по телевизията, когато гледал видеоклип на Spice Girls. Още тогава знаел, че тя ще бъде неговата жена и че за него Вики е еталон за съвършенство. И срещата им не закъснява, макар и да е била случайна.

"Погледнахме се. И двамата знаехме. Отидох при него и му казах: "Дай ми номера си, ще ти се обадя", а той отвърна: "Не. Ти ще ми дадеш номера си". Виктория се съгласила, но побързала да го заплаши:

"Предупреждавам те, г-н Дейвид Бекъм, че ако не ми се обадиш, ще те наритам, когато те видя следващия път". Явно ултиматумът е проработил, защото Дейвид бързо, бързо е потърсил Виктория и така любовта им започнала.

View post on Instagram
 

Романсът им се развива скорострелно, само година след запознанството си, като освен че Дейвид е паднал на едно коляно пред Виктория с пръстен в ръка и тя се съгласила да се омъжи за него, му напомнила, че е силно момиче, което обича да държи контрола и няколко секунди по-късно извадила друг пръстен, с който му предложила брак. И така, година по-късно двамата се ожениха на пищна церемония.

Двамата са неразделни и до днес, като споделят, че се чувстват много щастливи, когато просто вечерят заедно и си говорят, като никога не забравят да се смеят, защото чувството за хумор и забавните моменти запазват връзката им силна.