Автор
Кристина Кирова

Пророчеството на Нострадамус вече се сбъдва: Този човек ще замени крал Чарлз III, светът е пред катастрофа

Какво е бъдещето на британското кралско семейство и като цяло на монархията? Този въпрос си задават мнозина след сътресенията, които се случиха от началото на годината до днес. Факт е, че усещането за сигурност е разклатено, след като Кейт Мидълтън и крал Чарлз III се изправиха пред света и събощиха, че се борят с рака. С тази новина стана ясно, че две основни фигури в монархията в момента, чисто физически, са лишени от възможността да работят. И това няма как да не събуди притеснения сред поданиците.

Макар и на пръв поглед основната фигура да е само Чарлз, всъщност Кейт има много сериозна роля в поддържането на британското кралско семейство и безброй задължения като публична фигура. Освен това тя е кралската с най-висок рейтинг, Великобритания я обича. Принц Уилям също, заради което е категоричен, че ще бъде неотлъчно до нея в борбата и лечението.

Състоянието на Чарлз, макар и вече да заема по-активна роля в официалните ангажименти, също не е блестящо. Особено и като прибавим факта, че е в напреднала възраст.

Всички тези подробности водят до най-логичния въпрос - кой ще изпълнява основно кралските задължения през следващите месеци и дори години? И тук на помощ с отговора идва кралският експерт и биограф Анджела Левин, която направи изненадващо изявление пред GB News:

"Съвсем скоро ще има нужда от съветник, който е възможно най-запознат с традициите на фамилията и познава най-добре старшите членове. И да, въпреки че това име може да ви накара да изтръпнете - първият възможен такъв консултант е точно принц Хари", казва Левин.

Потвърждение на тази теория може да бъде фактът, че според вътрешни лица, Чарлз е постигнал мир и споразумение с принц Хари и съпругата му Меган. Негово Величество дори им обещал нови роли в монархията. Все пак, връзката между баща и син не е била напълно разрушена и е възможно нещата да се обърнат, при това бързо.

Най-интересното е, че тази неочаквана за мнозина ситуация, всъщност е намерила място в пророчествата на Нострадамус. При дешифрирането на прогнозите му за 2024 г. изследователи открили следните редове:

"Кралят на островите ще си тръгне. Той ще бъде заменен от човек, който никога не е очаквал да стане крал".

Версиите за този заместник са различни, но най-тиражираната е свързана с принц Хари, който е прекалено далеч в линията за наследяване на трона. Освен това, ако точно той застане начело, е въпрос на време Великобритания да рухне, казват кралски експерти. Още по-притеснителното е, че следващите предсказания на Нострадамус говорят за голяма война и глобален катаклизъм, които човечеството не познава до сега.